ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τι δίνει και τι ζητά ο ΠΑΟΚ από τον Μπόλονι


Ποιες είναι οι λεπτομέρειες της πρότασης συνεργασίας που θα καταθέσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης στον Ρουμάνο τεχνικό. Ποια θα είναι η διάρκεια συμβολαίου, ποιες οι απολαβές, ποιος ο στόχος που θα κληθεί να πετύχει ο 58χρονος τεχνικός.Η αναμέτρηση της Λανς με την Νανσί (ήττα με 4-0 για την Λανς) αργά το βράδυ της Κυριακής (29/5), αποτέλεσε το ουσιαστικό φινάλε της συνεργασίας του Λάζλο Μπόλονι με την γαλλική ομάδα και παράλληλα την έναρξη της τελικής διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ.


 Μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανό την Τρίτη (31/5) ή την Τετάρτη (1/6), ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα έχει καθοριστικό ραντεβού με τον Ρουμάνο τεχνικό προκειμένου να συζητήσουν εκτενώς τις λεπτομέρειες της πρότασης του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" θα ενημερώσει τον βασικό υποψήφιο για τον "ασπρόμαυρο" πάγκο τι ακριβώς δίνει και τι ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από αυτόν.
Σαφώς και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Μπόλονι, γι' αυτό και το olaPAOK.gr σας παρουσιάζει βασικές λεπτομέρειές της:
-Η πρόθεση του Ζαγοράκη, όπως θα μεταφερθεί στον Μπόλονι από τον Κωνσταντινίδη, είναι για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Κάτι τέτοιο δεν το συνηθίζει ο Μπόλονι, ο οποίος προτιμά μονοετή συμβόλαια, κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει τις δύο πλευρές στη μέση λύση μίας διετούς συνεργασίας.
-Η οικονομική προσφορά του ΠΑΟΚ θα κυμανθεί περίπου στις 600.000 ευρώ και θα περιλαμβάνει και τις αμοιβές των συνεργατών που θα φέρει μαζί του ο Ρουμάνος. Το αν γίνει δεκτή θα εξαρτηθεί από τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Μπόλονι.
-Από τον έμπειρο τεχνικό θα ζητηθεί να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσουν μειώσεις και αποδεσμεύσεις.
-Ο Ρουμάνος  θα έχει τον τελικό λόγο σε όλες τις μεταγραφές, γι' αυτό άλλωστε και ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε καμία κίνηση απόκτησης ποδοσφαιριστή.
-Βασικός στόχος που θα τεθεί στον Μπόλονι θα είναι η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας είτε με προώθηση από τη β΄ ομάδα, είτε με μεταγραφή.
Αν όλα κυλήσουν θετικά, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει άμεσα μία νέα συνάντηση του Μπόλονι με τον Ζαγοράκη, προκειμένου, μετά από μία τετ-α-τετ επαφή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ να πάρει την τελική απόφασή του. Η ΠΑΕ δεν θέλει να χρονοτριβήσει, προκειμένου να μην δώσει τη δυνατότητα σε άλλες ομάδες να μπουν σφήνα.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου