ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Φιλικό με την Τραμπζονσπόρ στις 17 Ιουλίου


Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την Κυριακή (26/) αναφέρουν ότι η τουρκική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της προετοιμασίας των δύο ομάδων στην Ολλανδία.Για φιλικό της Τραμπζοσνπόρ με τον ΠΑΟΚ στις 17 Ιουλίου αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία που κυκλοφόρησαν την Κυριακή (26/6).

Συγκεκριμένα, η τουρκική ομάδα θα αναχωρήσει στις 29 Ιουνίου για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ λίγες μέρες αργότερα, στις 4 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Άρνεμ και ο ΠΑΟΚ που επίσης θα βρεθεί στη χώρα της τουλίπας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μία μέρα πριν ο "Δικέφαλος" επιστρέψει στην Ελλάδα, δηλαδή στις 17 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με την Τραμπζονσπόρ, η οποία ήδη έχει προγραμματίσει να δώσει πέντε φιλικά κατά τη διαμονή της στην Ολλανδία.
Σύμφωνα, με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο στις 9/7 με τη Φοτούνα Ντύλσεντορφ, το δεύτερο στις 11/7 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, το τρίτο στις 12/7 με την Γκρόνιγκεν και το τελευταίο στις 17/7 με την Τραμπζονσπόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου