ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ενα "παιδί" του Μπόλονι σε Ρεάλ ή Μάντσεστερ


Μήλον της έριδος έχει γίνει ο αμυντικός Ράφαελ Βαράν, τον οποίο ανέδειξε ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ κατά τη θητεία του στη γαλλική Λανς.
Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να αποχώρησε από την Λανς, αλλά από ότι φαίνεται η παρακαταθήκη που άφησε είναι μεγάλη. Και εξηγούμαστε... Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ να κονταροχτυπιούνται για την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού, Ράφαελ Βαράν, παίκτη τον οποίο ανέδειξε ο Λάζλο Μπόλονι το διάστημα που κάθισε στον πάγκο της Λανς. Σε κάτι παρόμοιο, άλλωστε, ποντάρουν πολλά και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρονται η Μάντσεστερ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 10,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του, την ώρα που η Ρεάλ ποντάρει στις γνωριμίες του Ζιντάν στο γαλλικό πρωτάθλημα για να αποσπάσει την υπογραφή του.
Η ρουμανική ιστοσελίδα "prosport.ro" σε δημοσίευμά της τονίζει ότι: "Μετά τον Ρονάλντο ακόμη ένα "παιδί" του Μπόλονι μπορεί να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Ζιντάν θέλει τον Βαράν στη Μαδρίτη". Και συνεχίζει αναφέροντας πως: "Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει προσφορά 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος αναδείχτηκε επί Μπόλονι στον πάγκο της Λανς. Ο 18χρονος αμυντικός έκανε εξαιρετική σεζόν με αποτέλεσμα να προσελκύσει τα μάτια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μετά την Μάντσεστερ, στην κούρσα για την απόκτησή του μπήκε και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "Γκαλάκτικος" θα κάνουν χρήση των σχέσεων που έχει ο Ζινεντίν Ζιντάν στην Ligue 1".
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα πατώντας εδώ.
Η ιστοσελίδα "Goal.com" αναφέρει πως: "Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στην μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ράφαελ Βαράν. Η ισπανική ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του Ζιντάν στην Ligue 1 ώστε να επιτύχει την συμφωνία, παρά τα όσα διέρρευσαν ότι η Μάντσεστερ έχει ήδη κάνει προσφορά. Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να κινηθεί για τον Βαράν, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στην Μάντσεστερ με 10.500.000 ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου