ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

"Δένει" τον Τσουκαλά με ρήτρα


Ποια η συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παίκτη για τον ειδικό όρο που θα μπει στο νέο του συμβόλαιο, σχετικά με το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος γι' αυτόν από άλλη ομάδα.
Σταύρος Τσουκαλάς επιβραβεύεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλή προσπάθεια που κατέβαλε στο δεύτερο μισό της σεζόν που πέρασε με την υπογραφή νέου τετραετούς διάρκειας συμβολαίου, το οποίο περιλαμβάνει σχετικά καλές αποδοχές για τον παίκτη, όμως, κι οι "ασπρόμαυροι" από την πλευρά τους φροντίζουν να διαφυλάξουν τα νώτα τους.
Με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής είναι νεαρός σε ηλικία (23 ετών), έδειξε πολύ καλά στοιχεία και -το κυριότερο- ότι είναι εξελίξιμος, οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" θέλουν να τον "δέσουν" με κάθε τρόπο με την ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Έτσι, όπως ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή το olaPAOK.gr, στο συμβόλαιό του, το οποίο εκτός απροόπτου αναμένεται να υπογραφεί την ερχόμενη Τρίτη (14/6) ή Τετάρτη (15/6), θα περιληφθεί ειδικός όρος, που θα αναφέρεται στο ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον για τον παίκτη από άλλη ομάδα μέσα στην επόμενη τετραετία.
Συγκεκριμένα, η ρήτρα θα είναι ύψους τουλάχιστον 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και δεν αποκλείεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού αυτή είναι η πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οριστικά το θέμα θα ξεκαθαρίσει την ημέρα της υπογραφής του συμβολαίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου