ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ρομπέρ και με τη βούλα


Έκλεισε την Πέμπτη (16/6) και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του Γάλλου μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ με την υπογραφή των συμβολαίων. Ο παίκτης αποτελεί επισήμως πλέον την πρώτη μεταγραφή αυτού του καλοκαιριού.Λίγο έως πολύ ήταν αναμενόμενο, όμως, ποτέ μια μεταγραφή δεν είναι σίγουρη, αν δεν πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο.
Από την Πέμπτη (16/6), λοιπόν, ο Μπερτράν Ρομπέρ αποτελεί και με τη... βούλα την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι.
Ο Έλληνας εκπρόσωπός του, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, βρέθηκε στην Τούμπα και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή του "Δικέφαλου", Παντελή Κωνσταντινίδη, έκλεισε και τυπικά το θέμα. Ετοίμασαν το συμβόλαιο, το έστειλαν με φαξ στον παίκτη κι αυτός με τη σειρά του το έστειλε πίσω υπογεγραμμένο. Από την 1η Ιουλίου, που επισήμως ανοίγει η μεταγραφική σεζόν, αποτελεί παίκτη του ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ρομπέρ με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι διετούς διάρκειας, με συνολικές πάγιες αποδοχές γύρω στα 300.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό πριμ συμμετοχών και στόχων. Ο Ρομπέρ, πάντως, δεν έχει τελειώσει ακόμη τις υποχρεώσεις του με τον Πανθρακικό, όπου ανήκει ως το τέλος του μήνα, και αναμένεται να πάρει μέρος στα πλέι οφ της Football League, στα οποία οι "πράσινοι" θα παλέψουν για την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου