ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Διάθεση παραμονής για Παπάζογλου


Με βάση το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου ο υψηλόσωμος φορ συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι. Ποιο είναι το σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για σέντερ φορ και ο Λάζλο Μπόλονι να έχει ζητήσει έναν επιθετικό περιοχής, ωστόσο δε μένει στην άκρη η περίπτωση του Θανάση Παπάζογλου.
Ο υψηλόσωμος παίκτης μετά από το δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης θα επιστρέψει στον "Δικέφαλο" και θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Το σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Παπάζογλου αγωνίζεται σε μία θέση όπου αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν δύο παίκτες (Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης) και αν σκεφτεί κανείς ότι ο "Σάλπι" αγωνίζεται και δεξιά υπάρχει μόνο ένας διαθέσιμος καθαρόαιμος στράικερ. Ακόμη και στην περίπτωση που ενισχυθεί η φροντ λάιν του ΠΑΟΚ με έναν ακόμη παίκτη, η παρουσία του Παπάζογλου στο ρόστερ κρίνεται απαραίτητη, λόγω του μεγάλου αριθμού αγώνων που και φέτος θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση για παραμονή του Παπάζογλου στην ομάδα έπαιξε το γεγονός ότι ο παίκτης παρέμεινε ενεργός και στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου, καθώς αγωνίστηκε βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης.
Επιπλέον, δεν πρέπει κανείς να προσπερνά το γεγονός ότι ο Παπάζογλου είναι κλασσικός φορ περιοχής, έχοντας μάλιστα πλούσιο σωματικά προσόντα, κάτι που εκτιμά και ο Λάζλο Μπόλονι.0 Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει τον ποδοσφαιριστή και στα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στην Ολλανδία και αν όλα κυλήσουν ομάδα θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου