ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Σαμί και οι... άλλοι


Ο Γαλλοκονγκολέζος παίκτης δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος στόπερ για τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινίδης βλέπει παίκτες από Αργεντινή, Γαλλία και Σερβία. Ποιος ο ειδικός ρόλος του Μπαλάφα και τι άλλο έχουν στο μυαλό τους οι "ασπρόμαυροι" για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.Ο Ζοέλ Σαμί αποτελεί βασική υποψηφιότητα για τις θέσεις των στόπερ στον ΠΑΟΚ, όμως, δεν είναι η μοναδική. Το σκάουτινγκ ανά την Ευρώπη, αλλά και τη Λατινική Αμερική συνεχίζεται από τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει άλλους τρεις τουλάχιστον παίκτες υπόψη του, με τους εκπροσώπους των οποίων είναι σε ανοικτή γραμμή, θέλοντας να κλείσει το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στο "ασπρόμαυρο" στόχαστρο, πέρα από τον Σαμί, έχουν μπει ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός από τη Γαλλία, για τον οποίο έχει ιδία άποψη και ο Λάζλο Μπόλονι, ένας παίκτης από Σερβία κι ένας από την Αργεντινή, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Τα ονόματά τους, πάντως, δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά.
Όπως και να έχει το ζήτημα, είτε με τον Σαμί, που είναι βασικός υποψήφιος, είτε με κάποιον από τους άλλους τρεις παίκτες, οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν πολύ σύντομα, χωρίς να αποκλείεται να πέσει κι άλλο όνομα στο τραπέζι, αφού είναι πολλοί οι μάνατζερ που προτείνουν. Το θέμα του στόπερ οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να το κλείσουν γρήγορα, ώστε να συμμετέχει κανονικά όποιος αποκτηθεί στην προετοιμασία, οπότε ίσως μέσα στο επόμενο 48ωρο να υπάρξει ανακοίνωση.
Ο Μπαλάφας και ο... νέος
Στο μεταξύ, ενώ η αναζήτηση συνεχίζεται, στις συζητήσεις μεταξύ του Λάζλο Μπόλονι και του Παντελή Κωνσταντινίδη για το ευαίσθητο θέμα του κεντρικού αμυντικού έχουν πέσει δύο ακόμη σενάρια. Το ένα αφορά τον Σωτήρη Μπαλάφα και το άλλο αφορά σε παίκτη νεαρής ηλικίας, που οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να προωθήσουν ως πέμπτο στόπερ.
Συγκεκριμένα, αυτό που συζητείται για τον Μπαλάφα είναι ότι μπορεί να υπολογίζεται κι αυτός για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, ως τέταρτη λύση, αν και όταν χρειάζεται να επιστρατευτεί. Άλλωστε, έχει δύο παρουσίες ως κεντρικός αμυντικός την περασμένη σεζόν, στο Καυτανζόγλειο και στην Τούμπα, κόντρα σε Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα, οπότε έχει πάρει μια μικρή γεύση από τη θέση, χωρίς αυτό να σημαίνει, βεβαίως, ότι δεν θα δουλευτεί κι άλλο από τον Μπόλονι.
Όσο για τον πέμπτο στόπερ, οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ (είτε από τις ακαδημίες της ομάδας, είτε από μεταγραφή) κάποιον νέο σε ηλικία παίκτη, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου κόουτς να εξελιχθεί και κάποια στιγμή να ανέβει ψηλότερα στην ιεραρχία των στόπερ. Εκείνο που προέχει, πάντως, είναι να βρεθεί παίκτης έτοιμος, ο οποίος να αποτελέσει άμεσα δίδυμο είτε με τον Κοντρέρας, είτε με τον Μαλεζά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου