ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κρούση της Σπόρτινγκ Λ. στον Βιεϊρίνια!


Ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Αντρέ Βιεϊρίνια απόκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Σπορ του Βορρά»!

Όπως τονίζει, μάλιστα, το δημοσίευμα ο νέος τεχνικός των «λιονταριών», Ντονίνγκος Πασιένζα είχε προσωπική συνάντηση με τον φορ του ΠΑΟΚ.Παράλληλα, τονίζεται πως ο Βιεϊρίνια βρέθηκε το τελευταίο διήμερο στο «Πόρτο Καρράς» και εκεί είχε την ευκαιρία να τα πει με την παρέα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Κάποια στιγμή, ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ντομίνγκος Πασιένζα μίλησε με τον Βιεϊρίνια και του είπε ότι ο ίδιος μπορεί να εισηγηθεί την απόκτησή του από την ομάδα της Λισσαβόνας.
Ο Βιεϊρίνια ξεκαθάρισε ότι ενδεχόμενη πώλησή του είναι καθαρά θέμα του ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την κάτοχο πλέον του Γιουρόπα Λιγκ, Πόρτο. Οι «δράκοι» είναι γνωστό ότι έχουν ποσοστό μεταπώλησης του Βιεϊρίνια (που ξεπερνάει το 30%) σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πουλήσει.
Ενδιαφέρον και από Ντνιέπρ
Για τον 25χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, όμως ενδιαφέρεται έντονα και η ουκρανική Ντνιέπρ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ουκρανοί θα επανέλθουν με καλή πρόταση προς τον ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου