ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Καταφθάνει ο Μπόλονι


"Κλείδωσε" το απόγευμα της Δευτέρας (6/6) το ραντεβού του Θόδωρου Ζαγοράκη με τον Ρουμάνο προπονητή. Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.Ένα βήμα μπροστά έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (6/6), σε ό,τι αφορά στο θέμα της επικείμενης συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Λάζλο Μπόλονι, που αφορά στο ενδεχόμενο της ανάληψης από την πλευρά του τελευταίου της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Ρουμάνου κόουτς, ο οποίος κατοικοεδρεύει στη Γαλλία, και συνεννοηθήκανε για την έλευση του προπονητή στη Θεσσαλονίκη κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη (8/6).
Στη διάρκεια της Τρίτης (7/6) αναμένεται ο τεχνικός διευθυντής του "Δικέφαλου" να έχει απευθείας επαφή με τον Μπόλονι, ώστε να οριστικοποιηθούν τα διαδικαστικά για το ταξίδι, όπως και η ακριβής μέρα και ώρα άφιξης στην Ελλάδα. Μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Πορτογάλος συνεργάτης του, Χοακίμ Πρέτο, ώστε να συζητήσουν από κοινού με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Από τη συζήτηση αυτή θα κριθεί οριστικά, αν ο Μπόλονι πάρει στα χέρια του την μπαγκέτα και αναλάβει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης του "Δικέφαλου". Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το βέβαιο είναι ότι θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, οπότε οι "ασπρόμαυροι" θα γνωρίζουν αν την επόμενη σεζόν θα πορεύονται με τον συγκεκριμένο τεχνικό ή αν πρέπει να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου