ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Αλλαγή έδρας με Βαλερένγκα


Ο ΠΑΟΚ αποδέχτηκε το αίτημα των Νορβηγών να γίνει το πρώτο παιχνίδι στη σκανδιναβική χώρα. Ποιοι οι λόγοι αυτής της απόφασης.Η Βαλερένγκα πέρασε το εμπόδιο της Μίκα και θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι Νορβηγοί, μετά την κλήρωση της προηγούμενης εβδομάδας, ζήτησαν από την UEFA, εφόσον περνούσαν από την κόντρα τους με τους Αρμένιους, το πρώτο παιχνίδι με τον "Δικέφαλο" να γινόταν στην έδρα τους κάτι που αποδέχτηκαν οι "ασπρόμαυροι".
Φυσιολογικά, λόγω του αποτελέσματος της κλήρωσης, το πρώτο ματς θα γινόταν στην Τούμπα, εντούτοις οι "ασπρόμαυροι" αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο η ρεβάνς να γίνει στο "σπίτι" τους. Ο λόγος; Στον ΠΑΟΚ εκτίμησαν ότι λόγω του γεγονότος πως η Βαλερένγκα έχει δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της χώρας, αλλά και το φιλικό της 1ης Αυγούστου με την Λίβερπουλ, θα είναι πιο κουρασμένη στον επαναληπτικό, καθώς θα έχει και το "φόρτωμα" του ταξιδιού της στην Ελλάδα.
Συν τοις άλλοις, στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως αποτελεί πλεονέκτημα για τους "ασπρόμαυρους" ότι θα ξέρουν στην Τούμπα το αποτέλεσμα της Νορβηγίας και οποιαδήποτε σκορ εκεί θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα, σε ένα ματς που η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη και επιπλέον θα έχει και την παρουσία του κόσμου της.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκριναν ότι είναι "σοφό" να κάνουν αποδεκτό το αίτημα των Νορβηγών, οπότε συναίνεσαν στην πρότασή τους και το μόνο που απομένει είναι να επικυρωθεί και τυπικά η απόφαση από την UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου