ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Λύνει με ΠΑΟΚ, δένει με ΠΑΟ!

Καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα Βιτόλο! Ο Ισπανός γυρίζει στη Θεσσαλονίκη για να λύσει το συμβόλαιό του και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να... δέσει στον Παναθηναϊκό!Ενδιαφέρον από Σανταντέρ.Ο συναγερμός που σήμανε αμέσως μετά την είδηση της αποχώρησης του Βιτόλο από τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είχε... πράσινο κι όχι κόκκινο χρώμα. Η απόφαση του Ισπανού να μην αποδεχθεί την πρόταση του δικεφάλου με μειωμένο συμβόλαιο, ήταν φανερό πως δεν είχε ληφθεί και τόσο ελαφρά τη καρδία.

Όπως αποκαλύπτει το Leoforos.gr, ο Βιτόλο οδεύει ολοταχώς προς τον Παναθηναϊκό! Είναι προφανές λοιπόν, ότι ο Βιτόλο δεν λύνει το συμβόλαιό του χωρίς κάποιος να του το έχει καλύψει. Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να τον πληρώσει και το κασέ του Ισπανού άσου είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Από τον Ολυμπιακό προκύπτει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και την ίδια ώρα οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ με τα χαρακτηριστικά του Βιτόλο...
Πώς οδηγήθηκε στη λύση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ
Ένας ακόμα παίκτης φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Μετά τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο Βίκτορ Βιτόλο αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση της ΠΑΕ για μείωση των ετήσιων αποδοχών του.
Το μεσημέρι της Παρασκευής(8/7) ο Παντελής Κωνσταντινίδης συζήτησε με τον Βίκτορ Βιτόλο το θέμα της μείωσης των αποδοχών του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός δεν ήταν αρνητικός, όμως έθεσε ως όρο να κλείσει ο λογαριασμός που υπάρχει από την περσινή χρονιά και είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αυτές ήταν οι πληροφορίες που έβγαιναν από το Άρμεν και καταγράφηκαν σε προηγούμενο δημοσίευμα στο gazzetta.gr.
Η συζήτηση όμως των δύο ανδρών έκρυβε κι άλλες ειδήσεις που στην συνέχεια εξελίχθηκαν σε δυσάρεστες. Η πρόταση που μετέφερε ο Κωνσταντινίδης στον Ισπανό ήταν να μειώσει κατά 50% των ετήσιων αποδοχών του. Την νέα χρονιά ο Βιτόλο θα στοίχιζε στον ΠΑΟΚ κοντά στις 720.000 μαζί με την εφορία. Ένα ποσό που ο Δικέφαλος του Βορρά αδυνατεί να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή.
Μετά την συνάντηση και την αρνητική προδιάθεση του Βιτόλο ξεκίνησαν μια σειρά από τηλεφωνικές επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη, αλλά και με τα γραφεία της ΠΑΕ. Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και το Σάββατο να μιλήσει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν αποφασίσει να μειώσουν κατά πολύ το μπάτζετ της νέας χρονιάς προκειμένου το σωματείο να μην «ματώσει» εκ’ νέου και το άνοιγμα αντί να μικρύνει ξανά μεγαλώσει. Η αποχώρηση του Βιτόλο θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον «δικέφαλο του Βορρά» καθώς ήταν ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για τους Θεσσαλονικείς όμως δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά εκτός κι αν ο Ισπανός δεχθεί την σχετική μείωση.
Τι δήλωσε ο μάνατζέρ του
Από μέρους του ο μάνατζέρ του, Δημήτρης Κόγιογλου, μιλώντας στο gazzetta.gr επισήμανε: «Ο Βίκτορ γυρίζει στην Ελλάδα για να μιλήσουμε με την διοίκηση καθώς έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν μπορέσουμε να βρούμε λύση θα φύγει. Αλλιώς θα μείνει στην ομάδα. Πάντως επίσημο ενδιαφέρον από άλλον σύλλογο δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή».
Ενδιαφέρον από Σανταντέρ
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο, ωστόσο πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο πως οι «πράσινοι» θα έχουν έναν... ισχυρό αντίπαλο, την Σανταντέρ. Ο Έκτορ Κούπερ επιθυμεί αρκετά την έλευση του Ισπανού αμυντικού μέσου, πιέζει και η ομάδα είναι διατεθειμένη να κάνει καλή πρόταση για τον φέρει στην Ισπανία.


Τα στατιστικά του Βιτόλο (σε επίπεδο πρωταθλημάτων):
Σεζόν Ομάδα Παιχνίδια Γκολ Κίτρινες Αποβολές
2002/03
Τενερίφη
2
-
1
-
2003/04
Τενερίφη
31
-
14
1
2004/05
Τενερίφη
35
1
16
-
2005/06
Σανταντέρ
33
-
11
1
2006/07
Σανταντέρ
33
-
11
1
2007/08
Θέλτα
34
-
10
-
2008/09
Άρης
21
-
5
1
2009/10
ΠΑΟΚ
26
1
8
1
2010/11
ΠΑΟΚ
25
2
8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου