ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

"Γιατί να φοβηθούμε την Τούμπα;"


Δεν θεωρεί ότι η ατμόσφαιρα της έδρας του ΠΑΟΚ θα παίξει ρόλο στην έκβαση του αγώνα ο προπονητής της Καρπάτι, Ολεχ Κονόκοφ. Τι λέει, ακόμη, για τον "Δικέφαλο" και την παράδοση που έχει "χτίσει" σε Ελλάδα και Ευρώπη.Στις επιδιώξεις της ομάδας του στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ της Καρπάτι ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας,  Όλεχ Κονόνοφ.
Ο τεχνικός της αντιπάλου του "Δικεφάλου" έδειξε να μην φοβάται το... κλίμα της Τούμπας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "η ατμόσφαιρα στα ελληνικά και τα τουρκικά γήπεδα δεν διαφέρει από αυτά της Ουκρανίας".
Ο Κονόκοφ αφού παραδέχτηκε ότι το έργο της Καρπάτι στον προηγούμενο γύρο του Europa League κόντρα στην Σεντ Πάτρικς ήταν εύκολο και τόνισε πως το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του ιρλανδικού, έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας ότι είναι γνωστό κλαμπ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
"Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό κλαμπ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα με παράδοση στο πρωτάθλημα της χώρας της και παίζει τακτικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις", είπε αρχικά και συνέχισε: "Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ανησυχία πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε κανονικά την δουλειά μας ανεξάρτητα από τον αντίπαλό. Θα κάνουμε ό, τι έχουμε προγραμματίσει".
Και κατέληξε λέγοντας πως: "Νομίζω ότι οι οπαδοί μας δεν είναι "χειρότεροι" από ότι οι Τούρκοι και οι Έλληνες. Είναι σε θέση να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Θα έλεγα και καλύτερα. Ως εκ τούτου, η ατμόσφαιρα στα τουρκικά και τα ελληνικά γήπεδα δεν είναι πολύ διαφορετική από τα δικά μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου