ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Διαδοχικά στην Τούμπα Βαλερένγκα, ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου της παραμονής του αγώνα του "Δικέφαλου" με τους Νορβηγούς.Tο πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου της παραμονής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (2/8) η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Ο "Δικέφαλος" θα προπονηθεί στην Τούμπα την Τετάρτη (3/8) στις 21.00, ενώ μισή ώρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει για το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων Τύπου ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Valerenga Fotball στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League. Πρόγραμμα ΠΑΟΚ
Η προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Laszlo Boloni στις 20.30 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου της Τούμπας. Η προπόνηση της ομάδας θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.
Πρόγραμμα Valerenga Fotball

Η προπόνηση της ομάδας της Valerenga Fotball θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Στις 18:50 ο κ. Martin Andresen θα μιλήσει στους Έλληνες εκπροσώπους των ΜΜΕ στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου