ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3

Έχοντας τραγικές αμυντικές αδυναμίες και παίκτες που φανερά δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναθηναϊκό σε μια Τούμπα που "έβραζε". Ο Λέτο έκανε ότι ήθελε, το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο και το νέο άσχημο αποτέλεσμα αφήνει τον "Δικέφαλο" μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης.
Ο Παναθηναϊκός έχοντας απόλυτη ευστοχία στις επιθετικές του προσπάθειες και απέναντί του έναν ΠΑΟΚ που έκανε πολύ μεγάλα αμυντικά λάθη και κάποιους παίκτες του... εκτός τόπου και χρόνου, νίκησε εύκολα μέσα στην Τούμπα με 3-1. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον ηγέτη που θα τον πάρει στην πλάτη του στα δύσκολα και την προσωπικότητα που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει την κορυφή όντας "γυμνός" χωρίς Γκαρσία, Λίνο και Αθανασιάδη.
Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μεγάλα αμυντικά προβλήματα με τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ να έχουν ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ και αδυνατούσε να γίνει επικίνδυνος επιθετικά παρότι είχε την ευκαιρία να το κάνει παίζοντας από τα άκρα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έριξε τη βαρύτητα στο μαρκάρισμα του Λέτο και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού από το δεξί άκρο. Και τα κατάφερε αρκετά καλά σταματώντας σε μεγάλο βαθμό τον Αργεντίνο και προκαλώντας τους κινδύνους που θα ήθελε με τους Σαλπιγγίδη, Έτο. Του έλειπε, όμως, η καλή τελική πάσα και η εκτέλεση στις ευκαιρίες που είχε να φτάσει στο γκολ. Και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά ο Παναθηναϊκός που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά όχι κάτι παραπάνω, κατάφερε να φτάσει και στο γκολ. Ήταν άλλο ένα στημένο που κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ όταν ο Κλέιτον με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 33' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά που θα μπορούσε να αντιδράσει πολύ πιο αποτελεσματικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεχόμενος το δώρο της τύχης και του Σνάουτσνερ που έκανε ένα τραγικό λάθος, έκανε δύο τα γκολ του με τον Κουίνσι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι "πράσινοι" κυριάρχησαν στη συνέχεια έχοντας για ηγέτη τον Λέτο και προσπάθησαν στην κόντρα να σκοράρουν. Και τα κατάφεραν τελικά με την εκτέλεση ενός ακόμα στημένου. Σκόρερ ο Λέτο στο 70' με το τείχος να ανοίγει στο σουτ του Αργεντίνου και αυτό να καταλήγει στα δίχτυα. Η Τούμπα "έβραζε" με αρκετό κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον Σαλπιγγίδη και αρκετούς ακόμα παίκτες. Το κλίμα δεν έγινε καλύτερο όταν στο 85' ο Κουκουλάκης που έκανε τραγική διαχείριση του αγώνα, έδωσε ένα πέναλτι που δεν υπήρχε σε μαρκάρισμα του Βιτόλο στον Βιεϊρίνια. Το 1-3 έγινε με την εύστοχη εκτέλεση του Πορτογάλου αλλά τίποτε δεν άλλαξε με τον απογοητευτικό ΠΑΟΚ να γνωρίζει άλλη μία οδυνηρή ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου