ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η νέα διοίκηση παίρνει σάρκα και οστά


Ο Θόδωρος Ζαγοράκης καταλήγει στα νέα πρόσωπα που θέλει να πλαισιώσουν το νέο δ.σ. Πρωτοδικείου, ενώ την Τρίτη (4/10) θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Πόσα και ποια μέλη θα απαρτίζουν το σχήμα που θα ηγηθεί της ΠΑΕ
.Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διεργασίες για τη συγκρότηση της διοίκησης Πρωτοδικείου που θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ για τους επόμενους έξι μήνες. Όπως όλα δείχνουν, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με τη σύμφωνη γνώμη του Θανάση Κατσαρή, καταλήγει στα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το νέο δ.σ.
Αυτό θα είναι πιθανότατα εννιαμελές, καθώς Ζαγοράκης και Κατσαρής συμφωνούν στην άποψη "όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα" λόγω του όγκου δουλειάς που υπάρχει στην ΠΑΕ. Όσον αφορά στα μέλη που θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν την ώρα που γράφεται αυτό το ρεπορτάζ, υπήρχαν έξι "σίγουροι" οι οποίοι έγιναν πέντε καθώς ο Κώστας Αμοιρίδης με χρόνια προσφορά στην ομάδα μπάσκετ φαίνεται τελικά να καταλήγει σε απόφαση μη συμμετοχής. Οι υπόλοιποι πέντε είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας, οι δύο γιοι Σαχπατζίδη, Δημήτρης και Γιώργος,  και ο Βαγγέλης Ποζατζίδης, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Για τη συγκεκριμένη θέση, την Τρίτη (4/10) αναμένεται να γίνει διοικητικό συμβούλιο στον Α.Σ., στη διάρκεια του οποίου πιθανόν να συζητηθούν και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για τα οικονομικά των τριών πρώτων χρήσεων της διοίκησης Ζαγοράκη (Ιούλιος 2007 έως και Ιούνιος 2010) και που οι άνθρωποι του συλλόγου το περιμένουν το πρωί της ίδιας μέρας. Υπάρχει, ωστόσο, ενδεχόμενο το πόρισμα να παραδοθεί την Τετάρτη. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να διευκρινιστεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πόρισμα του ορκωτού για την Τούμπα ΕΠΕ πιθανόν να παραδοθεί την άλλη εβδομάδα.
Πιέσεις σε μέλη της απελθούσας διοίκησης
Από κει και πέρα, σε ό,τι αφορά στις τρεις υπόλοιπες θέσεις ακόμη δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πώς υπάρχει διάθεση από πλευράς Ζαγοράκη (με συναίνεση Κατσαρή) παραμονής ορισμένων μελών της διοίκησης που ολοκλήρωσε τη θητεία της.
Μπορεί το μεσημέρι να ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση, ωστόσο ο Θόδωρος Ζαγοράκης σκέφτεται να ζητήσει από ορισμένους να αναθεωρήσουν τη στάση τους.
Δεν πρέπει να παραλείπει κανείς, άλλωστε, ότι στην ίδια δήλωση αναφέρουν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Θόδωρου Ζαγοράκη. Αν επιχειρήσουμε να μιλήσουμε με ονόματα θα σταθούμε σ' αυτά των Παναγιώτη Ποικιλίδη, Σπύρου Μηλιορίδη και Πάνου Ραπτόπουλου και το ζητούμενο είναι πώς θα αντιδράσουν οι ίδιοι, σε ενδεχόμενο κάλεσμά τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου