ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

"Μόνο νίκη με ΟΦΗ"

Ξεκάθαρος για το τι θα επιδιώξει ο "Δικέφαλος" στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.Την νίκη και μόνο αυτή θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (15/10 20:30) στην Τούμπα σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε την σημασία που έχει για τον "Δικέφαλο" η επιτυχία επί του ΟΦΗ δηλώνοντας παράλληλα ότι αυτό που κάνει τον ΠΑΟΚ να διαφέρει φέτος είναι το γεγονός πώς διαθέτει μία συμπαγή ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση της ομάδας: "Είμαστε καλά συνεχίζουμε όπως πριν. Ανέκαθεν ήμασταν καλά, ήρθαν όλα τα παιδιά στην ομάδα και προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι που είναι σημαντικό γιατί ερχόμαστε από ήττα. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε την νίκη για να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία."
Για το αν επηρέασε την ομάδα η ήττα στο Καραϊσκάκη: "Οι ήττες θα υπάρχουν στον δρόμο. Όλα τα παιχνίδια δεν μπορείς να τα κερδίσεις. Το θέμα είναι να είμαστε και να παίζουμε καλά. Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε 25 παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και σίγουρα σε όλη αυτή την προσπάθεια θα έρθουν και στραβοπατήματα, είναι κάτι λογικό και συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος για να δούμε που θα φτάσουμε."
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Θέλουμε την νίκη σίγουρα. Το να παίρνεις την νίκη και να την συνδυάζεις με καλό ποδόσφαιρο είναι το ιδανικό. Γι' αυτό θα προσπαθήσουμε. Αν είμαστε καλά θα τα καταφέρουμε, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΟΦΗ".
Τι είναι αυτό που κάνει τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει φέτος: "'Η ομάδα είναι πιο συμπαγής και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε την ποιότητα μπροστά να δημιουργήσουμε, να πετύχουμε κάποιο γκολ και εφόσον είμαστε συμπαγής καταφέρνουμε αυτό που θέλουμε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κυκλοφορία μας. Η ομάδα έχει δείξει κάποια δείγματα σε αυτό το πλάνο και σε αυτή την βάση προχωράμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου