ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Σήκωσαν μανίκια... εν όψει ντέρμπι


Ασκήσεις τακτικής με φόντο το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό περιείχε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, την Πέμπτη (27/10), με την οποία άρχισε η προετοιμασία για το ντέρμπι. Χωρίς προβλήματα γυμνάστηκε ο Γεωργιάδης.Στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ υπό της οδηγίες του Λάσλο Μπόλονι.

Σε αυτή έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" ακόμα και αυτοί που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα εκτός των τραυματιών Γκαρσία, Αθανασιάδη, Τσουκαλά και Λίνο. Κανονικά επίσης προπονήθηκε για τρίτη μέρα και ο Γιώργος Φωτάκης που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε δίνοντας μία επιπλέον λύση στα χέρια του προπονητή του εν όψει Παναθηναϊκού.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο φιλικό με τον Αγροτικό δεχόμενος ένα χτύπημα, προπονήθηκε κανονικά και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος. Ακόμη, ο Κοστίν Λάζαρ έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, όμως, εντελώς προληπτικά και στην προπόνηση της Παρασκευής (28/10) αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Μπόλονι κατά τη διάρκεια της σημερινής (27/10) προπόνησης έδωσε περισσότερο έμφαση σε ασκήσεις τακτικής χωρίς, όμως, να πραγματοποιεί δίτερμα, αρχίζοντας ουσιαστικά να αναπτύσσει τα πλάνα του για το κυριακάτικο (30/10) κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου