ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ πήρε όλη τη... Δόξα


Αυτή τη φορά η... προσγείωση στην ελληνική πραγματικότητα έγινε ομαλά. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήταν... ευρωπαίος στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο πήρε τη νίκη άνετα, 2-0 επί της Δόξας, με τον Σαλπιγγίδη να ανοίγει το σκορ και να αποθεώνεται ξανά!
Οι τυπικά γηπεδούχο, καθώς στο γήπεδο ήταν πάνω από 8.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι ο πιο... αδύναμος κρίκος του πρωταθλήματος και αυτό αποδείχθηκε και στο σημερινό ματς όπου η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι, χωρίς να φορτσάρει, έφτασε εύκολα στη νίκη.Στο πρώτο εικοσάλεπτο η αλήθεια είναι πως οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Ρόκα, αλλά αρκούσε μια καλή σέντρα του Λίνο, μια... έμπνευση του Βιεϊρίνια και η εκτελεστική δεινότητα του Σαλπιγγίδη για να γίνει το 1-0 στο 28ο λεπτό.
Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ που έφτανε με άνεση στα αντίπαλα καρά και τελικά πανηγύρισε και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του... φορ Φωτάκη στο 40', «κλειδώνοντας» από νωρίς τη νίκη.
Στην επανάληψη και μετά το «φρεσκάρισμα» του Κατσαβάκη, η Δόξα μπήκε πιο ορεξάτη και κανα-δυο φορές «ανησύχησε» τον Γλύκο, αλλά ο Βάντερσον σπατάλησε όποιες καλές ευκαιρίες δημιούργησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου