ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

«Αέρας» ο Ατρόμητος, τούμπα-ρε τον ΠΑΟΚ


O… αέρας και ο Μπρίτο «καθάρισαν» τον ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και βάζει πλώρη και φέτος για τον τελικό!
Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε με πέναλτι-γκολ του Λίνο (από οφσάιντ του Σαλπιγγίδη), αλλά στο 90ό λεπτό τα... τέσσερα μποφόρ αέρα έστειλαν την μπάλα, από προσπάθεια του Φυτανίδη, στα δίχτυα του Γλύκου.Το ματς πήγε στην παράταση κι εκεί στο πρώτο λεπτό, το τακουνάκι του Μήτρογλου και το σουτ του Μπρίτο έγραψαν το 2-1 υπέρ του Ατρόμητου που απέκλεισε παλικαρίσια τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Ο Δώνης κράτησε τους Μήτρογλου, Τάτο και Μπρίτο στον πάγκο, με τον Ατρόμητο πάντως να έχει καλή εικόνα στο ξεκίνημα του αγώνα. Ένα σουτ του Δημούτσου και ένα ψιλοκρεμαστό του Καραγκούνη απείλησαν τον Γλύκο.
Κόντρα στη ροή του ματς, πάντως, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Σαλπιγγίδης, που έφυγε από θέση οφσάιντ, κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τόμας. Ο Λίνο δεν έχασε την ευκαιρία και η Τούμπα (που δεν γέμισε) πήρε φωτιά! Το γκολ ήρθε στο 28ο λεπτό και έκτοτε δεν είδαμε... τίποτα, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι σε καλή μέρα και τον Ατρόμητο να εκνευρίζεται και να τα... χάνει μετά το 1-0, που έμεινε ως το ημίχρονο.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Δώνης έριξε στο ματς τους Μήτρογλου, Τάτο και Μπρίτο και ο Ατρόμητος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ, που είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές («έχασε» Έτο και Μπαλάφα) και έπαιζε περισσότερο για να κρατήσει το 1-0 παρά για να το κάνει 2-0.
Τα λεπτά κυλούσαν, ο Ατρόμητος ήταν επιθετικός και τελικά βρήκε δίχτυα από εκεί που δεν το περίμενε! Σε ένα μακρινό γέμισμα από τον Φυτανίδη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω και του δυνατού αέρα και κατέληξε στα δίχτυα του Γλύκου που απέκρουσε, αλλά η μπάλα ήταν φανερά πολύ μέσα!
Το γκολ στο 90' «ξέρανε» τον ΠΑΟΚ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Κι εκεί, πριν καν ξεπεράσουν οι γηπεδούχοι το σοκ, ήρθε ο Μπρίτο να τους αποτελειώσει! Ο Μήτρογλου τού έβγαλε εξαιρετική μπαλιά και αυτός με υπέροχο τρόπο έκανε το 2-1 στο 91'!
Ο χρόνος πολύς και ο ΠΑΟΚ, μην έχοντας πλέον άλλη ευκαιρία, εγκαταστάθηκε στα καρέ του Ατρόμητου, ο οποίος και με εντολή Δώνη γύρισε πίσω. Ο «δικέφαλος» έχασε ευκαιρίες με τους Ίβιτς, Τσιρίλο, Γκαρσία, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ και ο Ατρόμητος έφυγε από την Τούμπα άξιος νικητής!
ΣΚΟΡΕΡ: 28' πεν. Λίνο - 90' Φυτανίδης, 91' Μπρίτο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φωτάκης, Λάζαρ - Τόμας, Σφακιανάκης, Επστάιν, Καραγκούνης, Σκόνδρας
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Λίνο, Έτο (40΄ Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λάζαρ (84΄ Ιβιτς), Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης (46΄ Μπαλάφας), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (62΄ Μήτρογλου), Τόμας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Καραμάνος (72΄ Τάτος), Δημούτσος (84΄ Μπρίτο), Επστάιν, Καραγκούνης, Αναστασάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου