ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πάμπλο Γκαρσία... κάτοικος Τούμπας και για το 2013


Ο Πάμπλο Γκαρσία θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και για του χρόνου. Τι δήλωσε ο Ουρουγουανός μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.Ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης τα βρήκαν σε όλα, μια και οι δύο πλευρές ήθελαν να μείνει ο Γκαρσία στην Τούμπα και να είναι ο μπροστάρης στη νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός μέσος συμφώνησε και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του ως τις 30/06/2013.
Σίγουρα πέρα από τις παραπάνω δύο πλευρές, τόσο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όσο και οι πιο νεαροί παίκτες της ομάδας σήμερα είναι πανευτυχείς, από τη στιγμή που ένας παίκτης «σημαία» παρέμεινε στο σύλλογο και θα μπορεί να μεταλαμπαδεύσει τις εμπειρίες του μέσα κι έξω από το γήπεδο.
«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Π.Α.Ο.Κ. για ακόμη έναν χρόνο. Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι φορώντας τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. Αυτό που περιμένω και επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της.
»Ενα μεγάλο ευχαριστώ προς τον πρόεδρο Ζήση Βρύζα, τον αντιπρόεδρο Παντελή Κωνσταντινίδη και τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου