ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Φοντανίνι για αντί-Κοντρέρας

Τον 22χρονο Αργεντίνο έχει συμπεριλάβει στις λίστες του ο επίσημος ΠΑΟΚ μετά το σκάουτινγκ στην Λατινική Αμερική.Η προεργασία που έκανε ο ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά με το ταξίδι σκάουτερ στη Λατινική Αμερική πριν μερικές εβδομάδες κατέληξε, μετά από παρακολούθηση αρκετών αγώνων, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που καλύπτουν τις προδιαγραφές που έχει θέσει η ΠΑΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από το ρεπορτάζ, στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος  βρίσκεται το όνομα του 22χρονου Φαμπρίσιο Φοντανίνι, κεντρικού αμυντικού της Ατλέτικο Ραφαέλα που συμμετέχει αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Αργεντινής.
Γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1990, με ύψος 1.80 μ., ο Φοντανίνι που έχει περάσει δανεικός και από την Κίλμες, έχει στοιχεία Κοντρέρας στο παιχνίδι του και γι' αυτό αξιολογήθηκε από τον άνθρωπο που έστειλε ο ΠΑΟΚ στη Λατινική Αμερική, ως αρκετά συμφέρουσα περίπτωση. Ο Φονταντίνι δεν είναι ελεύθερος, με δεδομένο όμως ότι μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων του ανήκει σε μάνατζερ, μπορεί να αποκτηθεί με χρηματικό ποσό που μπορεί να διαθέσει ο ΠΑΟΚ.
Κίνηση για διαπραγμάτευση δεν έχει γίνει ακόμη από τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως ο Ζήσης Βρύζας να περιμένει και τις εξελίξεις στην υπόθεση Σαββίδη για να γνωρίζει ακριβώς με ποια "όπλα" θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου