ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Διατέθηκαν 2.770 εισιτήρια διαρκείας

Ολοκληρώθηκε σήμερα (7/7) η πρώτη περίοδος πώλησης των καρτών εισόδου.
Κάπως αυξήθηκε το τελευταίο διάστημα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2012-13, αλλά και πάλι ο αριθμός βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Η 1η περίοδος πωλήσεων, που αφορούσε τους κατόχους οι οποίοι επιθυμούσαν να ανανεώσουν την θέση τους, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (7/7) και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο αριθμός των καρτών που δόθηκαν ανέρχεται σε 2.770.
Πλέον, την 2η περίοδο διάθεσης (έως τις 20/7) θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).
Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ περιμένουν πως όσο περνούν οι μέρες, υλοποιούνται κάποιες μεταγραφές και ο "Δικέφαλος" μπει στην τελική ευθεία των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, η κίνηση θα τονωθεί ακόμη περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου