ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ανετα ο ΠΑΟΚ, ελπίζει ο Αστέρας


Στην αγγλική έκδοση του έγκυρου τηλεοπτικού δικτύου ESPN «αποκαλύφθηκαν» τα πέντε γκρουπ της σημερινής κλήρωσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Εξ αρχής ο ΠΑΟΚ γνώριζε ότι θα πέσει στα «μαλακά» στην κλήρωση του Γ' προκριματικού γύρου του Europa League. Ετσι κι έγινε λοιπόν καθώς οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Μπνέι Γεχούντα Τελ Αβίβ (Ισραήλ) / Σιράκ (Αρμενία).
Να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε χθες (19/7) η ομάδα από το Ισραήλ, νίκησε στην έδρα της με 2-0. Συνεπώς έχει σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Αρμενία, την ερχόμενη Πέμπτη.Θετική κρίνεται και η κλήρωση για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιντερ Μπακού, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πορτογαλική Μαρίτιμο.
Βεβαίως η Μαρίτιμο δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, ωστόσο οι Αρκάδες απέφυγαν ομάδες σαφές πιο δύσκολες, όπως το Ανόβερο, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Ρόζενμποργκ, αλλά και η Ανζί του Σαμουέλ Ετό. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 2 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου