ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Χ» στο... χωράφι της Βέροιας

Η βροχή δεν κατάφερε να… πνίξει το θέαμα στη Βέροια. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η «βασίλισσα του Βορρά» δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ και κατέβαλαν προσπάθειες να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, παρά το ότι ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τους παίκτες.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι στα πρώτα λεπτά και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, όμως τόσο ο Αθανασιάδης στο 3ο μόλις λεπτό, όσο και ο Ρομπέρ στο 6ο, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Λόπες.
Στο 10' ήταν η σειρά του Φωτάκη να φτάσει κοντά στο γκολ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στη συνέχεια, η Βέροια κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να απειλήσει με την σειρά της…
Αρχικά ήταν ο Γλύκος αυτός που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων, αρχικά στο κοντινό σουτ του Καλί, ενώ στη συνέχεια ο Ορέστες έστειλε την μπάλα άουτ…
Δύο λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 14', ήταν η σειρά του Όλαϊτάν να στείλει την μπάλα άουτ, αφού πρώτα κατάφερε να ξεγελάσει τον Γλύκο και να τον… στείλει μακριά απ τα δίχτυα του. Όμως, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν στη σωστή θέση στο 22' και το σουτ του Ιωάννου…
Η σπουδαιότερη φάση του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο 36', όταν ο Βιβιάν ανέτρεψε τον Καλτσά και ο διαιτητής Σπάθας καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αποβάλλοντας τον παίκτη του ΠΑΟΚ.
Ωστόσο, η τεράστια ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη για την Βέροια, μιας και ο Καλτσάς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Παρά το ότι η απόφαση του Σπάθα ήταν σωστή, δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που του τα χουν… μαζεμένα και έτσι για αρκετή ώρα τον… έψελναν, προκαλώντας την έκκληση για ηρεμία από τα μεγάφωνα.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μπαργκάν να επιχειρεί το σουτ στο 41' και να μπλοκάρει ο Γλύκος.
Το πρώτο σουτ του δευτέρου μέρους ανήκε στον ΠΑΟΚ και ήρθε στο 55' από τον Κάτσε, ενώ στο 60' η Βέροια έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο γκολ, όταν έπειτα από σουτ του Καφέ, ο Γλύκος έδιωξε πάνω στη γραμμή και αφού η μπάλα είχε αλλάξει πορεία από το πόδι του Καλτσά.
Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σαλπιγγίδη να απειλήσει αλλά το 0-0 παρέμεινε.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Μπαργκάν να κάνει μια προσπάθεια στο 70' αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, το τέλος του οποίου βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, έχοντας όμως… επιβιώσει στη… λίμνη της Βέροιας.
ΣΚΟΡΕΡΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλογέρης, Καλί, Αμαραντίδης– Μπαργκάν, Αθανασιάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 36' Βιβιάν
Οι συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπες, Γεωργιάδης, Ορεστες, Αμαραντίδης, Καλι, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68' Πέρες), Μπαργκάν (87' Μπελόν), Ιωάννου (58' Κόστλι)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρομπέρ (46' Σταφυλίδης), Σαλπιγγίδης (78' Γιάννου), Λίνο, Φωτάκης, Κωνσταντινίδης (63' Ετο), Λαζάρ, Κατσε, Κουμαλό, Αθανασιάδης, Βιβιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου