ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

«Ασπρόμαυρη» υπεροχή, 2-0 ο ΠΑΟΚ την Κοπεγχάγη

Θετικότατη ήταν η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία, καθώς επικράτησε 2-0 της Κοπεγχάγης.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρατάχθηκε με δύο ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα και ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστικός. Στο 71’ μάλιστα ο Λόρενς πέτυχε 1-0, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαλπιγγίδης έγραψε το 2-0.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε κάποια θέματα στον χώρο του κέντρου, παίζοντας το 4-2-3-1, και η Κοπεγχάγη ήταν πιο απειλητική, χωρίς ωστόσο να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία. Και ο Γιακουμής σε κάθε φάση που χρειάστηκε ήταν σταθερός και αποτελεσματικός. Μετά το πρώτο ημίωρο, οι παίκτες του Στέφενς ανέβασαν στροφές και έχασαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Δανούς, πιέζοντας με ένα 4-4-2. Πίεσε από την αρχή κι έχασε αρκετές ευκαιρίες, έχοντας καλή ανάπτυξη. στο 56’ κεφαλιά του Βίτορ πέρασε μόλις άουτ. Στο 71’ ο Λόρενς με διπλή προσπάθεια, μετά από ασίστ του Πόποβιτς, έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος είχε καλή στιγμή και στο 84’. Η υπεροχή του ΠΑΟΚ επισφραγίστηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ του Σαλπιγγίδη μέσα από την περιοχή, μετά από φάουλ του Λόρενς, για το 2-0.
ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Τζανδάρης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Αθανασιάδης
H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: Χακόμπο, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Γιάννου
Κοπεγχάγη: Γουΐλαντ, Λ. Γιάκομπσεν, Σίγκουρτσον, Σταρσγκάαρντ, Μπένγκστον, Γκίσλασον,. Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Αμανγκβά, Βετόκελε, Σαντίν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου