ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο νέος είναι ωραίος!

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα για τον ΠΑΟΚ, που έμεινε στο μηδέν κόντρα στην έτοιμη Ανζί. Ανώτερος σε όλη της διάρκεια ο «Δικέφαλος του Βορρά» που... έσβησε τα αστέρια των Ρώσων
Ικανοποιητικό ήταν το πρώτο δείγμα του... νέου ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντραρε στα ίσα την Ανζί, η οποία αν και ποιο έτοιμη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.
Ο Στέφενς παρουσίασε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο και έκανε τις πρώτες του δοκιμές. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο επιθετικά, με τον Βούκιτς να κάνει πολύ καλή δουλειά και να κλέβει τις εντυπώσεις από το κέντρο και μπροστά.
Όσο για τα μετόπισθεν, οι «νέοι» Σκόνδρας, Λόπεθ και Βίτορ άφησαν πολύ καλή εικόνα, καθώς κατάφεραν να εξουδετερώσουν τα αστέρια των Ρώσων και δεν τους επέτρεψαν να απειλήσουν.
Παρόμοια ήταν και η εικόνα στην επανάληψη, καθώς αν και άλλαξε η ενδεκάδα του Δικέφαλου, οι ισορροπίες παρέμειναν ίδιες. Ο ΠΑΟΚ, αν και είχε βαριά πόδα λόγω της προετοιμασίας, δεν επέτρεπε στους παίκτες της Ανζί να πιέσουν, ενώ έψαχνε συνεχώς την ευκαιρία να χτυπήσει στην κόντρα.
Ο Δικέφαλος άλλωστε ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο να σκοράρει, με τους Κλάους και Κάτσε να μην μπορούν να νικήσουν τον Γκαμπούλοφ, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Επόμενος φιλικό για τον ΠΑΟΚ, σε τρεις μέρες κόντρα στην Κοπεγχάγη, στο οποίο αναμένεται να βγουν ακόμα περισσότερα συμπεράσματα, ενώ λογικά σε αυτό θα κάνει και την πρώτη εμφάνιση ο Λούκας.
ΠΑΟΚ (Χ. Στέφενς):  Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζανδάρης, Βούκιτς, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Γιάννου.
Στην επανάληψη ξεκίνησαν οι: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Κατσικάς, Ποζατζίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Λόρενς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης​
Ανζί (Γ. Χτίντιγκ): Γκαμπούλοφ, Γκατζιμπένκοφ, Τακιρμπέκοφ, Εβερτον, Ζουσιλέι, Ντιαρά (Αχμέτοφ 46΄), Μπουσουφά, Γουΐλιαν (Μεχντί 72΄), Ντενίσοφ, Ιόνοφ (Σάτοφ 46΄), Ετό (Τραορέ 46΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου