ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ανώμαλη προσγείωση στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός βρήκε τον ΠΑΟΚ με το μυαλό στη Σάλκε, τον κέρδισε πανάξια 2-0 στο Αγρίνιο, στην πρώτη νίκη της ιστορίας επί του «Δικέφαλου». Μπόγιοβιτς (27'), Μελισσάς (45+1) οι σκόρερ.
Ο ΠΑΟΚ τρεις ημέρες πριν από τον ιστορικό επαναληπτικό με τη Σάλκε, για μια θέση στους ομίλους του Champions League, πήγε στο Αγρίνιο με προβλήματα, αλλά και την ψυχολογία στα ύψη και επιστρέφει στη βάση του, με μια ξεγυριστή σφαλιάρα.
Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, από φιλάθλους γήπεδο του Παναιτωλικού ο ΠΑΟΚ είχε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει το δύο στα δύο, αλλά η γηπεδούχος ομάδα είχε αντίθετη άποψη. Οι παίκτες του Παναιτωλικού έπαιξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο ψυχωμένα, πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα, και στο τέλος, πανηγύρισαν, η ειρωνεία χωρίς τους φιλάθλους τους, μια ιστορική νίκη. 
 Είναι η πρώτη φορά για τον Παναιτωλικό που κερδίζει τον ΠΑΟΚ όσες φορές έχουν αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία, ενώ παράλληλα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, αυτή η νίκη ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση για τη συνέχεια.
Άχρωμος και άοσμος ΠΑΟΚ
Όπως προαναφέραμε, ο ΠΑΟΚ πήγε με προβλήματα στην Ακαρνανία, ο Χουμπ Στέφενς είδε πριν από την έναρξη τον Λάζαρ να μένει στα «πιτς» με πρόβλημα στο αριστερό πόδι, αλλά αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία για την κακή εικόνα που παρουσίασε ο φιλόδοξος ΠΑΟΚ.
Χωρίς σχέδιο, ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, δεν δημιούργησαν ίχνος ευκαιρίας απέναντι στον Παναιτωλικό που ακολούθησε το δικό του πλάνο και δικαιώθηκε.
ΣΚΟΡΕΡ: 42' Μπόγιοβιτς, 45+1 Μελισσάς
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 87' Καμαρά (Δοκάρι)
ΔΟΚΑΡΙ: 88' Αθανασιάδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Τζούνιορ, 42' Μπόγιοβιτς / 41' Νέτσιντ, 47' Βίτορ, 64' Τζιόλης, 64' Αθανασιάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά (90' Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72' Γοδόι), Σίλβα Tζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (78' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.
ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λούκας, Στοχ, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (68' Γεωργιάδης), Κάτσε, Νέτσιντ (46' Αθανασιάδης), Κίτσιου, Ολίσε (46' Σαλπιγγίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου