ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο...

Τι κι αν έκανε μεταγραφές, τι κι αν ο Χούμπ Στέφενς τους... ρίχνει με τη μία στο χορτάρι, η ουσία είναι πως η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν βελτιώνεται και τα «χαστούκια» έρχονται απανωτά...
Ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε στα Χανιά από τον Πλατανιά με 2-1 - για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς μετά από αυτό στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο - και η «μουρμούρα» επιστρέφει, με δεδομένες τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα...
Ο ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκε με 1-0, τελικά ηττήθηκε με 2-1, με τον Τόρες να «εκτελεί» στο 67, τιμωρώντας την διστακτικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ στην άμυνά τους. Ηταν το νικητήριο γκολ που προήλθε από ασίστ του εξαιρετικού Κάταϊ, ο οποίος στο 36' με ατομική ενέργεια και νέα ολιγωρία της άμυνας του «δικέφαλου» είχε ισοφαρίσει το γκολ του Αθανασιάδη από το 10'.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ, που είναι φέτος ο «μετρ των ανατροπών» (έχει κάνει 7) έχασε για πρώτη φορά με ανατροπή αποτελέσματος.
Κακή η εικόνα
Ο Στέφενς παρέταξε τους Μάρτενς και Μαντούρο στην 11άδα, με τον πρώτο να μην μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του, καθώς η ανασταλτική λειτουργία του Πλατανιά ήταν πολύ καλή και χώροι δεν υπήρχαν, ούτε ιδιαίτερη κινητικότητα από τους συμπαίκτες του.
Στο 59' ο Ολλανδός έριξε στο ματς και τον Νάτχο, με τον Ισραηλινό στο ντεμπούτο του να μην μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αν και είχε 1-2 καλές ενέργειες με σέντρες στην περιοχή. Από τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες, ο Ινσαουράλδε έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Χούσεν ήταν αυτός που «κόπηκε» από την 19άδα, καθώς το δελτίο του δεν ήταν έτοιμο.
Η αντίδραση του Πλατανιά
Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο 10' με τον Αθανασιάδη, αλλά στη συνέχεια ουδέποτε απείλησε, έχοντας πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και πρόβλημα στην ανάπτυξη. Ο Πλατανιάς, που μπήκε με ενθουσιασμό, είχε και αυτός πολλά λάθη, ωστόσο ευτύχησε να ισοφαρίσει στην πρώτη ευκαιρία που έκανε, αν και σε ανύποπτη στιγμή, με τον Κάταϊ στο 36'. Μάλιστα, στο 44' «άγγιξε» το 2-1 με την άστοχη κεφαλιά του Τόρες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ευκαιρία με τον Στοχ στο 55', ενώ οι γηπεδούχοι, κλείνοντας χώρους, «έψαχναν» το γκολ στις αντεπιθέσεις. Ο Στέφενς έκανε μέσα σε 9 λεπτά και τις 3 αλλαγές (από το 59' ως το 68' με τους Νάτχο, Λίνο και Βούκιτς) αλλά βελτίωση δεν είδε. Αντίθετα, είδε τον Πλατανιά να φτάνει στην ανατροπή του αποτελέσματος με τον Τόρες στο 67' μετά από νέα ενέργεια του Κάταϊ.
Στα τελευταία 15 λεπτά ο ΠΑΟΚ πίεσε, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, αλλά με εξαίρεση τη μεγάλη διπλή ευκαιρία του 89' με τους Λίνο και Λούκας, ουδέποτε κατάφερε να απειλήσει και έτσι δεν απέφυγε την ήττα.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 36' Κάταϊ, 67' Τόρες - 10' Αθανασιάδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 33' Καζναφέρης, 80' Τέτε - 5' Κίτσιου, 51' Σπυρόπουλος, 79' Κάτσε
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Φαϊσκα, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (86' Γιαχία), Τετέ, Μπέλιτς, Κάταϊ, Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Τόρες (77' Σιαλμάς).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (62' Λίνο), Κατσουράνης, Σκόνδρας, Μαντούρο (59' Νάτχο), Κάτσε, Λούκας, Στοχ, Μάρτενς (68' Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου