ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Αυτοί πάνε Ολλανδία

Επειτα από τις πρώτες αναγνωριστικές συναντήσεις στην Τούμπα και μια εβδομάδα στο Ελατοχώρι, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (10:10) για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και πέντε φιλικές αναμετρήσεις.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του θα πετάξουν με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Oosterbeek, το οποίο θα είναι η έδρα του Δικεφάλου για τις επόμενες 17 μέρες.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία μετέχουν οι: Γιακουμής, Μελίσσας, Κατσικάς, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Παπαδόπουλος, Γκολάσα, Κίτσιου, Πόζογλου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κουλούρης, Κάτσε, Κιόσε, Ρατς. Οι Μάρτενς και Μαντούρο θα ενσωματωθούν στην ομάδα απευθείας στην Ολλανδία.
Ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που υπεβλήθη σε επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου