ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Ξεμούδιασμα» με θετικό πρόσημο για ΠΑΟΚ

Η νέα αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ... άνοιξε! Ο «δικέφαλος» με πολλές απουσίες και τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του για πρώτη φορά μετά από την επιστροφή του, ηττήθηκε με 2-1 από την Σταντάρ Λιέγης.
Ωστόσο το σκορ μικρή σημασία έχει, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας για τους Θεσσαλονικείς απέναντι σε μία ομάδα που έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια και αυτό φάνηκε στη συνοχή που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Παρόλα αυτά οι πολλοί νεαροί που χρησιμοποίησε ο Αναστασιάδης άφησαν καλές εντυπώσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος όταν η ενδεκάδα και το σχήμα έγιναν πιο... οθρολογισστικά ο «δικέφαλος» έδειξε καλά στοιχεία.
 Το γκολ του ΠΑΟΚ με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά, σημείωσε ο Κουλούρης, ενώ για τους Βέλγους σκόραρε δις ο Μπία, με το πρώτο γκολ να είναι με πέναλτι.
Με διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα
Ο Αναστασιάδης, λόγω των απουσιών των διεθνών παρέταξε τον ΠΑΟΚ με αρκετούς νεαρούς στη βασική σύνθεση. Επέλεξε δε ένα 4-3-3 με στόχο να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των τριών προωθημένων (Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Παπαδόπουλος). Ωστόσο έτσι δεν υπήρχε ουσιαστικά φορ μέσα στην περιοχή.
Από την άλλη πλευρά όμως δεν επέτρεψε στους Βέλγους να βγάλουν ουσιαστικά φάση ενώ το γκολ που προηγήθηκαν προήλθε από πέναλτι. Συγκεκριμένα σε μία σέντρα από τα αριστερά, ο Βίτορ έδιωξε τη μπάλα με το χέρι και ο Μπία, στο 40', εκτέλεσε εύκολα για το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος η είσοδος κυρίως των Αθανασιάδη και Κουλούρη έδωσαν... επιθετική οντότητα στον «δικέφαλο». Μάλιστα ο δεύτερο ήταν εκείνος που στο 60' έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) με σουτ έπειτα από σέντρα του Σαββίδη.
Ωστόσο και πάλι ο Μπία, στο 68', σε αντεπίθεση πλάσαρε σωστά τον Μελισσά στην κόντρα και έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.
Με τον Γκολάσα να δείχνει καλά στοιχεία επιθετικά ο ΠΑΟΚ έφτασε αρκετές φορές στην αντίπαλη εστία, την ίδια στιγμή όμως έχασε την αμυντική του προσήλωση.
Όπως και να χει το πρώτο του παιχνίδι, απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα που σε δύο εβδομάδες αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα (αν και επίσης είχε πολλές απουσίας) άφησε θετικές εντυπώσεις.
ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας, Ποζαντίδης, Μαντούρο, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Μάρτενς, Παπαδόπουλος.
Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι: Μελίσσας, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Κίτσιου, Σαββίδης, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Γκολάσα. (Δεν αντικαταστάθηκαν οι Σκόνδρας, Μαντούρο).
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Τουράμ, Σταμ, Τεσέιρα, Αρσλάναγκιτς, Μίλιτς, Βαν Νταμ, Λουμάντζα, Μπία, Καρσελά, Μ' Μπόμπο, Εζεκιέλ.
Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι: Φιόρε, Όνο, Αϊντάρεβιτς, Γιασάρ, Μιλόσεβιτς, Τσβέιμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου