ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Του (ε)Κατσε... γκολάρα

Ύστερα από τρεις μήνες ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει δύο σερί νίκες στη Superleague. Μετά το 2-1 επί της Ξάνθης στην Τούμπα επικράτησε σήμερα με 1-0 στο νησί των «φαιάκων» στην Κέρκυρα και πέρασε δεύτερος στην κατάταξη με ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.
Τα παραπάνω τα πέτυχε έστω και αν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 65' λόγω σωστής αποβολής του Ρατς με 2η κίτρινη, αλλά κυρίως χάριν στον Κάτσε. Και της εξαιρετικής εκτέλεσης φάουλ στο 83΄.
Ο Αλβανός μέσος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα και χάρισε σ' έναν ΠΑΟΚ που δεν… βλεπόταν ένα πολύτιμο «τρίποντο».
Το Vu του Έργκους
Τελευταία φορά ποπυ ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο σερί νίκες ήταν το διάστημα 21/12/2014 – 3/1/2015 με τις νίκες επί Λεβαδειακού (2-1 εκτός) και Πανιωνίου (3-2 εντός) αντίστοιχα.
Το… εκπληκτικό με τον Κάτσε είναι ήταν ο ίδιος παίκτης που με σουτ στο 81' είχε «γράψει» το τελικό 2-1 στο ΠΑΟΚ – Κέρκυρα του 1ου γύρου. Επίσης αυτό ήταν το 4ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Καθένα εξ αυτών συνδυάστηκε με νίκη του ΠΑΟΚ.
Η εικόνα του αγώνα
Κατά τα άλλα το σημερινό ματς δεν… βλεπόταν. Κάκιστο θέαμα, με την Κέρκυρα ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μέρος να προσέχει κυρίως την άμυνά της, αφού ακόμη και το «Χ» ίσως να της εξασφάλιζε – σε βάθος χρόνου - την κατηγορία.
Από την άλλη ο «δικέφαλος» του βορρά παραταγμένος με σχηματισμό 4-2-3-1 από τον Γεωργιάδη απείλησε με τον Μακ στο 19' και τον Περέιρα στο 34'. Αλλά μόνο τότε.
Αμυντικά μπορεί να μην είχε προβλήματα, αλλά αδυνατούσε να πατήσει στην περιοχή των «Φαιάκων» - είχαν πολύ καλή στιγμή στο 22' με τον Μαρκόφσκι και στο 62' με τον Χαβίτο – και σίγουρα μεσοεπιθετικά απογοήτευσε. Το τρίποντο, πάντως, ήρθε.
ΣΚΟΡΕΡ: 83' φάουλ Κάτσε
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 65' Ρατς (2η κ.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20' Γκομές, 70' Μαρκόφσκι, 81' Λεάλ, 86' Γκαζαριάν – 14' Νομπόα, 22' Ρατς, 79' Κάτσε
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Καρντόσο (77' Λεάλ), Σιόντης (90' Ανδρεόπουλος), Χαβίτο, Γκαζαριάν, Κόντος (63' Φάμπιο), Μαρκόφσκι
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (90+2' Γκολάσα), Νομπόα, Μακ (74' Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (67' Σκόνδρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου