ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Προς ναυάγιο με Ελ Ζαρ


Δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός. Ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα στην περίπτωσή του, που αποτελούν το μεγάλο εμπόδιο στη συνέχιση της συνεργασίας;.

Οι θέσεις στην επίθεση του ΠΑΟΚ προς το παρόν είναι αυτές που αδειάζουν. Μετά τους Λούσιο Φιλομένο και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, οι οποίοι ήδη αποτελούν παρελθόν, όπως όλα δείχνουν και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ θα ακολουθήσει το δρόμο που αυτοί οι δύο άνοιξαν.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι ότι ο παίκτης δεν κάνει καλή εντύπωση στον Λάζλο Μπόλονι (από όσα έχει δει από αυτόν μέσα από τα dvd που έχει στη διάθεσή του) ή ότι οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" δεν τον θέλουν στην ομάδα. Το μεγάλο εμπόδιο είναι το οικονομικό.
Ο Ελ Ζαρ μπορεί να μένει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, όμως, φέρεται να ζητεί από όποια ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της τα ίδια χρήματα ετησίως με εκείνα που του έδιναν οι "κόκκινοι". Δηλαδή, γύρω στα 400.000 ευρώ (αυτό είναι το νούμερο που γνωρίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ).
Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι διατεθειμένος να δώσει στον Ελ Ζαρ γύρω στα 200 με 250.000 ευρώ, οπότε το χάσμα είναι μεγάλο. Για να συνεχίσει η όποια συζήτηση, είτε θα πρέπει ο "Δικέφαλος" να ανέβει (από 300.000 ευρώ και πάνω), είτε θα πρέπει ο Μαροκινός να βάλει πολύ νερό στο κρασί του και να κατέβει πολύ.
Επειδή, λοιπόν, και οι δύο αυτές προϋποθέσεις μοιάζουν απίθανο να συμβούν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η περίπτωση να συνεχίσει ο Ελ Ζαρ στον ΠΑΟΚ οδηγείται σε ναυάγιο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι "ασπρόμαυροι" έχουν δώσει εντολή στους ίδιους τους εκπροσώπους του παίκτη στην Ελλάδα να προτείνουν άλλον πλάγιο μεσοεπιθετικό σε πιο οικονομική τιμή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου