ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο νέος ΠΑΟΚ επί τάπητος


Λάζλο Μπόλονι και Παντελής Κωνσταντινίδης αρχίζουν το απόγευμα της Πέμπτης (9/6) το σχεδιασμό της νέας περιόδου, με πρώτα κεφάλαια τις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας και τα φιλικά. Δύσκολα θα γίνει ο αγώνας με τη Λυών στις 23 Ιουλίου.
Με γρήγορα βήματα προχωράει ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Λάζλο Μπόλονι και τη συνέντευξη Τύπου- παρουσίαση του 58χρονου προπονητή. ο Ρουμάνος τεχνικός και ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα έχουν πολύωρη σύσκεψη για να καθορίσουν τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας και να βάλουν τις βάσεις για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας που θέλουν να δημιουργήσουν.
Ο Ρουμάνος τεχνικός θα αναχωρήσει για τη Γαλλία στο τέλος της εβδομάδας και δεν αποκλείεται οι συζητήσεις με των Κωνσταντινίδη να συνεχιστούν επί γαλλικού εδάφους. Ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις και μεταγραφές θα βρεθούν στο προσκήνιο, αφού πρώτα τελειώσει ο προγραμματισμός για την καλοκαιρινή προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια. Αυτό το κεφάλαιο θα απασχολήσει τη σημερινή (9/6) συνάντηση Μπόλονι- Κωνσταντινίδη και μάλιστα έχει ήδη γίνει κάποια προεργασία. Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο θα γίνει 27 Ιουνίου και στις 4 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Άρνεμ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 του ίδιου μήνα. Ο Μπόλονι θα ακούσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Κωνσταντινίδης για φιλικά παιχνίδια και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. Βέβαιο, πρέπει να θεωρείται το φιλικό με τη Φορτούνα στο Ντίλσεντορφ στις 9 Ιουλίου, ενώ για τα υπόλοιπα ματς υπάρχει μια μεγάλη λίστα από προτάσεις (Άγιαξ, Φέγενορντ, Βίλεμ, Γκρόνιγκεν κ.α.) τις οποίες θα αξιολογήσει ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ.
Αντίθετα, δεν "προχωράει" η προοπτική της διεξαγωγής φιλικού αγώνα με τη Λυών στις 23 Ιουλίου. Οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξει τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου