ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Στο "στόχαστρο" του ΠΑΟΚ ο Μοχάμεντ Σαρ


Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός φαίνεται ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του "Δικεφάλου". Ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει καλά τον παίκτη μιας και κατέκτησαν μαζί το πρωτάθλημα Βελγίου με τη Σταντάρ Λιέγης.
Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Σενεγαλέζος Μοχάμεντ Σαρ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά".
Ο κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην ισπανική Χέρκουλες, όμως το συμβόλαιο του τελείωσε και πλέον είναι ελεύθερος. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, μιας και οι δυο τους συνεργάστηκαν στη Σταντάρ Λιέγης, όταν η βελγική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα υπό της οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού.
Ο Μοχάμεντ Σαρ είναι γεννημένος στις 23 Δεκεμβρίου 1983 και έχει φορέσει τις φανέλες των Τρεβίζο, Μίλαν, Γαλατάσαράϊ, Ανκόνα, Αταλάντα, Σταντάρ Λιέγης και Χέρκουλες. Τις περισσότερες συμμετοχές τις μετράει με τη φανέλα της βελγικής ομάδας, αφού σε πέντε χρόνια παρουσίας του αγωνίστηκε 111 φορές, ενώ μετράει και δώδεκα συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου