ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ρομπέρ, η πρώτη μεταγραφή


Ο Γάλλος μέσος δήλωσε ότι υπέγραψε στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια και λίγο αργότερα το επιβεβαίωσε και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Clicanoo.re, ο Μπερτράν Ρομπέρ αποκάλυψε πως έχει υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, γεγονός το οποίο δεν αρνείται πλέον ούτε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. 

Ο 27χρονος Γάλλος αριστεροπόδαρος μέσος αποτελεί ουσιαστικά τη πρώτη μεταγραφή του "Δικεφάλου" για την οποία μένει μόνο το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης από πλευράς του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Γάλλος μεταξύ άλλων δήλωσε:
"Επέλεξα τον ΠΑΟΚ με τον οποίο υπέγραψα για δύο σεζόν. Μ 'αρέσει στην Ελλάδα και θα ήθελα να συνεχίσω την περιπέτεια εδώ. Θα μπορούσα να περιμένω και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να χάσω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στο πρωτάθλημα και η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι εξαιρετική".
Για τον Λάζλο Μπόλονι τόνισε: "Πρόκειται για έναν... κύριο του ποδοσφαίρου, είναι πολύ αυστηρός και στην Γαλλία δεν έχει αποτύχει. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και άνθρωποι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο εδώ. Έχω αρκετά να ζήσω εδώ πριν επιστρέψω στην Γαλλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου