ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Παίρνει σειρά ο Κλάους


Επόμενος παίκτης που αναμένεται να κληθεί μετά τον Τσουκαλά για συζήτηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το συμβόλαιό του αναμένεται να είναι ο Αθανασιάδης. Τι ισχύει στην περίπτωση αυτή.

Η συζήτηση των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους νέους σε ηλικία παίκτες της ομάδας περί των συμβολαίων τους αναμένεται να έχει συνέχεια και να μην μείνει σε αυτήν που άνοιξε την Παρασκευή (10/6) με τον Σταύρο Τσουκαλά. Συγκεκριμένα, επόμενος που αναμένεται να κληθεί από τον Παντελή Κωνσταντινίδη είναι ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης.
Ο διεθνής επιθετικός του "Δικέφαλου" ενδέχεται να δεχτεί πρόσκληση να παραβρεθεί στα γραφεία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα, καθώς οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείνουν μία μία τις ανοικτές υποθέσεις του ρόστερ.
Θυμίζουμε ότι ήδη έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών πριν λίγο διάστημα, χωρίς, όμως, έκτοτε να υπάρχει εξέλιξη. Η πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ στον παίκτη είναι για αναπροσαρμογή του υπάρχοντος συμβολαίου, που λήγει το καλοκαίρι του 2013, και επέκτασή του για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2015, δηλαδή.
Η αναπροσαρμογή αφορά στις ετήσιες απολαβές του παίκτη, που τώρα είναι γύρω στα 50.000 ευρώ. Πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως λένε οι πληροφορίες, είναι να ανέβει αυτό το ποσό στα 70.000 ευρώ την επόμενη σεζόν, στα 80.000 ευρώ την μεθεπόμενη, στα 90.000 ευρώ την τρίτη χρονιά του συμβολαίου και στα 100.000 ευρώ την τέταρτη.
Επί αυτής της πρότασης, λοιπόν, θα κληθούν οι δύο πλευρές να συζητήσουν, όταν τελικώς γίνει η μεταξύ τους συνάντηση, χωρίς να είναι σίγουρο ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα κάνει αποδεκτή την... τιμή εκκίνησης. σε κάθε περίπτωση, εξελίξεις αναμένονται σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου