ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Υπάρχουν τα λεφτά για τον Βιτόλο

Ανάλογη με την στάση του Ισπανού στο καταληκτικό ραντεβού μαζί του θα είναι και η τελική απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μέλλον του παίκτη.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθειά της να πείσει τον Βιτόλο να συνεχίσει την καριέρα του στον "Δικέφαλο".
Όπως έγινε πλέον επισήμως γνωστό από τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο ραντεβού το οποίο πιθανότερα θα πραγματοποιηθεί με τον παίκτη την Τρίτη (12/7) και στο οποίο θα συμμετάσχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Ζαγοράκης, όσο και ο Βρύζας θα γίνει γνωστό στον Ισπανό ότι η διοίκηση μπορεί να του καταβάλλει άμεσα το ποσό των 300.000 ευρώ που του οφείλεται από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Ανάλογα με την στάση που θα κρατήσει ο Βιτόλο μετά από τη νέα εξέλιξη θα πράξει η διοίκηση, καθώς οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να "αιμορραγήσει" η εταιρεία οικονομικά, να διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα και να έχει ένα παίκτη χωρίς μεγάλη διάθεση για προσφορά. Το τελευταίο είναι και αυτό το οποίο θα κρίνει και την οριστική εξέλιξη στο θέμα Βιτόλο.
Πρέπει να σημειωθεί τέλος ότι τα χρήματα προέκυψαν από οικονομική συνεισφορά του κ. Σαχπατζίδη με την ρητή εντολή να αξιοποιηθούν μόνο για την περίπτωση Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου