ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Νέα παράταση για Βιτόλο

Αυτό το σίριαλ καλά κρατεί! Ο Ισπανός δεν πήρε τη Δευτέρα (11/7) τα οφειλόμενα από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία έχει νέο ραντεβού την Τρίτη (12/7). Ποιο είναι το σκεπτικό των "ασπρόμαυρων"Η υπόθεση έτσι κι αλλιώς δεν είναι απλή. Από τη μία, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξεσηκώθηκε στο άκουσμα και μόνο ότι ο Βίκτορ Βιτόλο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος και -ακόμη χειρότερα- να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα την καριέρα του.
Από την άλλη, ο ίδιος ο παίκτης εδώ και τρεις ημέρες έχει στυλώσει τα πόδια και επιμένει ότι για προσωπικούς λόγους θέλει να φύγει. Και στη μέση, η διοίκηση του "Δικέφαλου", που όπως φαίνεται έχει κάνει στροφή και προβληματίζεται αν πρέπει να πληρώσει έναν παίκτη, ο οποίος φανερά δεν έχει διάθεση να παραμείνει.
Οι "ασπρόμαυροι" παρέλαβαν τη Δευτέρα (11/7) 150.000 ευρώ από τον Γιώργο Σαχπαζίδη, για να πληρώσουν τον Βιτόλο, ώστε να μην έχει αυτός το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή. Τα χρήματα αυτά, μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας, δεν καταβλήθηκαν στον Ισπανό, όπως κι ίδιος από την πλευρά του δεν εξέδωσε ανακοίνωση, όπως αναμένονταν.
Αντ' αυτών (χωρίς, πάντως, να αποκλείεται ότι μπορεί κάποια στιγμή ο παίκτης να εκδώσει ανακοίνωση), κλείστηκε ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για την Τρίτη (12/7), ώστε να συζητηθεί εκ νέου η υπόθεση και να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Στο ραντεβού αυτό από πλευράς ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν το παρών οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας.
Δεδομένο, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται πλέον ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει σοβαρούς ενδοιασμούς αν πρέπει να δώσει αυτά τα 150.000 ευρώ σε έναν παίκτη, ο οποίος θεωρεί εαυτόν τελειωμένο από την ομάδα κι ο οποίος είναι πιθανό και στο μέλλον να δημιουργήσει προβλήματα, καθώς δεν είναι μικρό το συμβόλαιό του, ούτε είναι σίγουρο ότι θα πληρώνεται πάντα εντός προθεσμιών.
Οι "ασπρόμαυροι" εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, όπως το ίδιο κάνει και ο Βιτόλο από την πλευρά του. Η πλευρά του Ισπανού επιμένει ότι δεν προτίθεται ο παίκτης να καταθέσει προσφυγή, καθώς επιθυμεί να χωρίσει φιλικά με τον "Δικέφαλο", μένοντας ελεύθερος, χωρίς η ομάδα να έχει την υποχρέωση να του καταβάλει αποζημίωση για τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το σίριαλ έχει ακόμη ένα επεισόδιο. Και βλέπουμε...    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου