ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Όχι... νέος, αλλά έτοιμος να κάνει τη διαφορά

Το όνειρο της εθνικής και ο καλύτερος όλων Βιεϊρίνια .Η μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη έτυχε… διπλής αντιμετώπισης από τον κόσμο και τα ΜΜΕ. Στην Αθήνα μίλησαν για "νίκη" του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ που παίρνει τον πιο ελπιδοφόρο Έλληνα παίκτη, στη Θεσσαλονίκη κάποιοι απογοητευμένοι οπαδοί τη χαρακτήρισαν μεγάλο λάθος και τον παίκτη… δεύτερο Κουτσιανικούλη. Τι τελικά ισχύει; Ο μόνος που μπορεί να απαντήσει, είναι ο ίδιος ο Γεωργιάδης με την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο.

Στα 23 του χρόνια δεν είναι πλέον ένας νεαρός παίκτης που θα έχει πολλά ελαφρυντικά να μην προσφέρει. Είναι ήδη έτοιμος να προσφέρει και να πρωταγωνιστήσει ερχόμενος στον ΠΑΟΚ έχοντας ήδη στα πόδια του δύο γεμάτες σεζόν στη Σούπερ Λίγκα με 47 συμμετοχές και 10 γκολ αλλά και 98 παρουσίες με 16 γκολ στα σκληρά γήπεδα της Β’ εθνικής. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει. Δοκιμάστηκε, έδειξε πως αξίζει και του δίνεται πλέον η ευκαιρία να δοκιμάσει το ταλέντο του και μαζί τη δύναμη του χαρακτήρα του σε πολύ υψηλό αγωνιστικό ανταγωνισμό.
H σεζόν που τα είχε όλα
Η χρονιά που τελείωσε με τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού άφησε στον ίδιο γλυκόπικρη γεύση. Μπορεί να είναι δεδομένη η απογοήτευσή του για την αποτυχία της ομάδας του αλλά ο ίδιος ξεχώρισε κερδίζοντας με τις εμφανίσεις του την προσοχή των μεγάλων ομάδων της χώρας, ιδιαίτερα με αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά και του Φερνάντο Σάντος που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην εθνική. "Ακόμη και η ελληνική γλώσσα με το πλούσιο λεξιλόγιο της, αδυνατεί να περιγράψει αυτά που ένιωσα φορώντας τη γαλανόλευκη φανέλα και ότι έπαιξα για την πατρίδα μου. Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο έγινε πράξη το όνειρο που είχα από παιδί καθώς από τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω με την εθνική της Ελλάδας. Η συγκίνηση ήταν τεράστια, το καρδιοχτύπι μου απίστευτο... Από τη μια το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και από την άλλη δεν ήθελα με τίποτε να απογοητεύσω τον προπονητή της εθνικής μας που πιστεύει σε μένα. Προσπάθησα να ζήσω έντονα την κάθε στιγμή και πλέον νιώθω πιο υπεύθυνος προκειμένου να ζήσω τα ίδια υπέροχα συναισθήματα στο άμεσο μέλλον", είπε τότε ο Γεωργιάδης.
Με όνομα βαρύ...
Τώρα έρχεται στον ΠΑΟΚ καλούμενος να συνεχίσει την παράδοση του… ονόματός του. Μετά τον Γου Χου, ο Δικέφαλος θα έχει και τον Γου Κου (του Κωνσταντίνου) και πολύ θα ήθελε και αυτός με τη σειρά του να πανηγυρίσει τίτλους με τη νέα του ομάδα. Την νέα αλλά και… παλιά ομάδα του καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε περάσει από την ομάδα των Νέων και κρίθηκε πως δε θα έπρεπε να παραμείνει σ’ αυτή. Και τα λάθη πληρώνονται.
Ξεχώρισε τον Βιεϊρίνια
Για τον Γεωργιάδη, ο ερχομός του στον ΠΑΟΚ θα του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο πλευρό του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος, του Αντελίνο Βιεϊρίνια και δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος. "ΜVP θα έλεγα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Έβαλε αρκετά γκολ, στο Europa, έδωσε ασίστ και γενικότερα όταν ο Βιεϊρίνια δεν έπαιζε, ο ΠΑΟΚ ήταν άλλη ομάδα", είχε αναφέρει στην ψηφοφορία που έκανε το συνδρομητικό κανάλι. Τα λόγια, όμως, σταματούν. Ο Γιώργος Γεωργιάδης φορά την ασπρόμαυρη φανέλα και καλείται να δείξει την αξία του. Κυρίως στους πρώιμους επικριτές του…
Τα φετινά του γκολ
25/09/10 Α Ατρόμητος Αθηνών - Πανσερραϊκός 2-1 x 90' 1
06/11/10 Α Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 0-2 x 90' 1
05/01/11 Α Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 1-1 x 90' 1
09/01/11 Α Πανσερραϊκός - ΑΕΚ 1-3 x 90' 1
15/01/11 Α Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 4-2 x 89' 2
03/04/11 Α Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 1-0 x 90' 1
Δείτε τον σε δράση

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου