ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο Γεωργιάδης επέλεξε ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα φαίνεται να καταλήγει ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού, που έκανε δεκτή την πρόταση του "Δικεφάλου", μετά από ολονύχτιο θρίλερ στο οποίο εμπλεκόταν και η ΑΕΚ. Τον Παπάζογλου θέλουν ως αντάλλαγμα οι Σερραίοι.Τη φανέλα του ΠΑΟΚ "προβάρει" ο Γιώργος Γεωργιάδης. Μετά από ολονύχτιο θρίλερ, ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού αποφάσισε να κάνει δεκτή την "ασπρόμαυρη" προσφορά και όχι αυτήν της ΑΕΚ. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Ουσιαστικά, το... μπαλάκι πήγε στον ίδιο τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/7) επέλεξε τον "Δικέφαλο" του Βορρά έναντι εκείνου της Αθήνας.
Όσον αφορά την προσφορά του ΠΑΟΚ, αρχικά ανερχόταν σε 200.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο παίκτης αξίωνε 270.000. Στη συνέχεια, ωστόσο, οι εκπρόσωποι της ομάδας "ανέβηκαν" στις 250.000 ευρώ και κάπου εκεί έκλεισε το "deal".
Απ' ό,τι φαίνεται, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που κερδίζει τη "μάχη" με την ΑΕΚ και αποκτά το διεθνή άσο του Πανσερραϊκού. Και λέμε "απ' ό,τι φαίνεται", γιατί έπειτα από ένα τέτοιο θρίλερ, μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρος...
Αντάλλαγμα ο Παπάζογλου;
Αυτό που απομένει, πλέον, είναι να ξεκαθαρίσουν τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα πάρει ο Πανσερραϊκός, ο οποίος αναμένεται να βάλει στο ταμείο του και ένα ποσό γύρω στις 400.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr, λοιπόν, οι Σερραίοι φέρονται να επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Θανάση Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου