ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αντιδράσεις για την έδρα και τη… Λίβερπουλ

Η Νορβηγία θρηνεί τους νεκρούς της και παρότι η αστυνομία έχει πιάσει τον υπεύθυνο του μακελειού πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως μπορεί να υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι και αυτό τους κάνει να περιορίζουν τις εξόδους και τις μεγάλες συγκεντρώσεις.
Η ζωή, όμως, συνεχίζεται και οι οπαδοί της Βαλερένγκα ετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός, πάντως, ότι οι άνθρωποι της δικής τους ομάδας ζήτησαν αλλαγή έδρας έτσι ώστε να γίνει το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα προκάλεσε αντιδράσεις.
Στα διάφορα φόρουμ των οπαδών και κυρίως σ’ αυτό της Klanen που είναι ο πιο γνωστός σύνδεσμος της Βαλερένγκα και ολόκληρης της Νορβηγίας, πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν μεγάλο λάθος αυτή την κίνηση που δίνει κατά την άποψή τους το πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ.
"Πόσο καλύτερο είναι να παίζεις στην έδρα σου παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί", "είναι δείγμα έλλειψης φιλοδοξίας και δείχνει πίστη πως δε θα περάσει η ομάδα", λένε κάποια από τα μηνύματα. Αντιδράσεις υπάρχουν και για το φιλικό με τη Λίβερπουλ που θα γίνει 1η Αυγούστου στο Όσλο. Μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός που θα έρθει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος και τα εισιτήρια να έχουν εξαφανιστεί, αλλά υπάρχουν αρκετοί που δε συμφωνούν με τη διεξαγωγή του.
Αυτό το κάνουν γιατί θεωρούν πως οι παίκτες θα κουραστούν αρκετά πριν ταξιδέψουν στην Ελλάδα και υπάρχει η άποψη πως όσοι το διοργάνωσαν, φαίνεται να μην νοιάζονται καθόλου για την προσπάθεια της ομάδας να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου