ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

"Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε στην Ευρώπη"


Ο Γιώργος Φωτάκης μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλερένγκα ευχήθηκε η χρονιά του ΠΑΟΚ στο Europa League να είναι ίδια με αυτήν της περασμένης σεζόν.Μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκε από το κρεβάτι του πόνου στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του "Δικέφαλου".
Ο Γιώργος Φωτάκης απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα κάτι που συνέβη με όλη την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ: "Τα φιλικά δε βγάλαμε συμπεράσματα, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς", τόνισε αρχικά ο μέσος του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Όσλο.
Αναφορικά με την πορεία που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ο Καλαματιανός άσος, είπε: "Αποδείξαμε και από την περασμένη σεζόν ότι στο Europa League μπορούμε να παίξουμε καλά και ελπίζουμε να κάνουμε μια χρονιά σαν τη περσινή"
Ακόμη, για τη δική του απόδοση και τα καλά λόγια του Μπόλονι, ανέφερε: "Πάντα προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο. Ότι και να μου ζητήσει ο προπονητής και ανεξάρτητα από το που θα αγωνιστώ, εγώ δίνω τα πάντα. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και μένει το παιχνίδι στην Τούμπα για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου