ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Έχουμε ποιότητα, χαρήκαμε τη νίκη"


Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα στο Όσλο και έριξε το βάρος στη ρεβάνς, τονίζοντας ότι δεν θα είναι παρόμοια με το προ δύο ετών ματς.Στην ποιότητα του ΠΑΟΚ και στη νίκη που πέτυχε ο "Δικέφαλος" στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Ο Πορτογάλος σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ επισήμανε ότι οι "ασπρόμαυροι" πρέπει να εμφανιστούν προσεκτικοί στο δεύτερο ματς και να μην... πέσουν στην ίδια παγίδα όπως πριν δύο χρόνια.
Αρχικά, δήλωσε ο Βιεϊρίνια: "Φεύγουμε από εδώ με τη νίκη, άλλωστε για αυτό ήρθαμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Γνωρίζουμε πως είναι καλή ομάδα η αντίπαλος μας, έχει καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά κι εμείς έχουμε ποιότητα και είμαστε ικανοποιημένοι που φύγαμε με τη νίκη".
Στη συνέχεια, ανέφερε: "Πριν από δύο χρόνια φύγαμε και πάλι νικητές από το ίδιο γήπεδο, αλλά ο επαναληπτικός δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένος. Τώρα οι ομάδες είναι διαφορετικές, με διαφορετικούς παίκτες και νομίζω ότι εμείς με την ποιότητά μας και την υποστήριξη των φιλάθλων μας θα πάμε καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου