ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Με δύο πρόσωπα, αλλά προκρίθηκε


Η Βαλερένγκα δεν είναι άγνωστη αντίπαλός για τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα για τον ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος που το καλοκαίρι του 2009 προσπαθούσε να "χτιστεί" σε γερά θεμέλια για να διεκδικήσει την κορυφή στην Ελλάδα. Η νορβηγική ομάδα βρέθηκε στο δρόμο του "Δικεφάλου" χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον θέσει τόσο γρήγορα εκτός Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση νικώντας στη Νορβηγία και χάνοντας στην Τούμπα.

Το πρώτο παιχνίδι έγινε στο Ούλεβαλ με τον "Δικέφαλο" να δείχνει πως είναι πολύ ανώτερος σαν ομάδα. Με φάουλ του Λίνο στο 31’ και με πλασέ του Μουσλίμοβιτς σε μια φάση που τραυματίστηκε, προηγήθηκε 2-0 εκτός έδρας και οι Νορβηγοί απλώς μείωσαν σε 2-1 με τον Στόρμπεκ στο 42’.
Βαλερένγκα: Πέρκινς, Χάγκεν (59' Σινγκ), Στόρμπεκ, Νούρι, Φουενμάγιορ, Λι (46' Φελά), Άντρεσεν, Χέσταντ, Ζάγιτς, Μοχ. Αμπντελαουί (75' Μπέρε), Σέτερνες
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (64' Φιλομένο), Σορλέν (85' Μαλεζάς), Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς (39' Αναστασάκος)
Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ 1-2

 
Δεν σκόραρε και θα την πάθαινε…
Στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα. Είχε το τεράστιο προβάδισμα της νίκης από τη νίκη στη Νορβηγία, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχει αρκετά γκολ και στην Τούμπα αλλά δεχόμενος το γκολ από τον Μπέρε στο 59’, το άγχος βάρυνε τα πόδια τφν παικτών του Φερνάντο Σάντος που τελικά πήραν την πρόκριση χάνοντας, όμως μέσα στην έδρα τους.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Πάμπλο Γκαρσία, Κονσεϊσάο (76' Παπάζογλου), Τσιρίλο, Αναστασάκος (73' Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Λίνο, Φωτάκης, Ίβιτς (64' Φιλομενο), Μπιζέρα, Σνάουτσνερ.
Βαλερένγκα: Πέρκινς, Χάγκεν (89' Σινγκ), Μπέρε, Σέτερνες, Λέιχ (79' Φέλα), Χέσταντ, Αμπντελαούι, Ζάγιτς, Μπρι, Νούρι.
ΠΑΟΚ – Βαλερένγκα 0-1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου