ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ανοιχτή η συμμετοχή του Κοντρέρας στη ρεβάνς


Το ζήτημα της επιστροφής του Χιλιανού αμυντικού στην Θεσσαλονίκη απασχολεί τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι του διεμήνυσαν πως ενδεχομένως να τον χρειαστούν στον επαναληπτικό αγώνα με την Βαλερένγκα στην Τούμπα.Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποτελεί σημαντικό "γρανάζι" της "μηχανής" του ΠΑΟΚ για αυτό και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας "πονοκεφαλιάζει" τους διοικούντες και την τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου".
Ο Χιλιανός σέντερ μπακ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Χιλής στο Κόπα Αμέρικα στις 18 Ιουλίου, μετά την ήττα που γνώρισαν οι "ρόχας" από την Βενεζουέλα, και στην επικοινωνία που είχαν μαζί του οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του διεμήνυσαν ότι έχει άδεια 15 ημερών.
Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" του είπαν, πάντως, πως εφόσον κριθεί αναγκαίο υπάρχει η περίπτωση να τον καλέσουν να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη λίγο νωρίτερα, ώστε να λάβει μέρος στον επαναληπτικό της Τούμπας με την Βαλερένγκα. "Αν δούμε πως σε χρειαζόμαστε νωρίτερα τότε θα σε ειδοποιήσουμε να επιστρέψεις", φαίνεται να του επεσήμαναν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου