ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Εμφανίστηκαν τα 500.000 ευρώ


Ο λογαριασμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τροφοδοτήθηκε με το συγκεκριμένο ποσό από την πλευρά των Φλωρίδη και Σαχπαζίδη, όμως, αναζητείται ακόμη η φόρμουλα για το πώς μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.Όπως είχε δηλώσει  το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (6/8) ο Γιώργος Σαχπαζίδης, το ποσό των 500.000 ευρώ έκανε την εμφάνισή του το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σε αυτό, οι υποψήφιοι επενδυτές ήταν συνεπείς, όμως, μένει ακόμη να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει η νυν διοίκηση να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα.
Συγκεκριμένα, στην ΠΑΕ δεν έχει φτάσει ακόμη το έγγραφο, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος έχει κάνει την κατάθεση του ποσού, όπως λένε οι πληροφορίες, είναι μέτοχος του "Δικέφαλου". Διαδικαστικό μεν, αλλά απαραίτητο για να μπορεί η νυν διοίκηση να κάνει χρήση του ποσού.
Ήδη, το νομικό τμήμα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ έχει κινήσει διαδικασία, για να βρει την απαραίτητη φόρμουλα, χωρίς, όμως, ωστόσο να έχει βρει τρόπο μέχρι τώρα. Αναμένονται εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών ή ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου