ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

"Η τύχη ήταν με τον ΠΑΟΚ"


Ο προπονητής της Καρπάτι Λβιβ, Όλεχ Κονόνοφ, εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας, αναφέρθηκε επίσης με εγκωμιαστικά σχόλια για τον "Δικέφαλο", όμως, αυτό που για τον ίδιο έκανε τη διαφορά ήταν ο παράγοντας τύχη που ήταν με την πλευρά των "ασπρόμαυρων".Ο προπονητής της Καρπάτι Λβιβ, Όλεχ Κονόνοφ, μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε πιο τυχερός στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη, ενώ δεν έχρισε φαβορί, καθώς δήλωσε ότι όλα θα παιχθούν στην έδρα μας. Ακόμη, ανέφερε ότι ξεχώρισε τους σκόρερ και τον Γκαρσία, ενώ είδε τον "Δικέφαλο" όπως τον περίμενε.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Κονόνοφ:
Για το αν το 2-0 είναι βαρύ για την ομάδα του: "Θα το δούμε στην έδρα μας".
Για το τι θα άλλαζε με βάση την εικόνα του αγώνα: "Δε θα άλλαζε τίποτε άλλο, παρά την τελική φάση, να σκοράρουν οι παίκτες μας".
Για το τι έκρινε το παιχνίδι: "Ίσως, η τύχη ήταν στην πλευρά του ΠΑΟΚ".
Για τη φάση του ακυρωθέν γκολ: "Μίλησα με τον Λούκας και ο παίκτης μου, μου είπε ότι χτύπησε στον ώμο".
Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη μετά το τέλος του αγώνα:"Μπορώ να ξεχωρίσω τους παίκτες που έβαλαν τα γκολ και τον Γκαρσία, λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους".
Γιατί έκανε τις αλλαγές στην επιθετική γραμμή:"Θέλαμε να στηρίξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να ασκήσουμε πίεση για να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ"
Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει σαφές πλεονέκτημα:"Μέχρι στιγμής το σκορ είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο, γιατί σήμερα (18/8) παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ελπίζουμε και στην έδρα μας ο κόσμος να δημιουργήσει την ίδια ατμόσφαιρα".
 Γιατί μετά το πρώτο γκολ η ομάδα του συνέχισε να πιέζει, ενώ μετά το δεύτερο οπισθοχώρησε: "Εμείς δημιουργήσαμε δύο φάσεις, αλλά δε βάλαμε γκολ. Φυσικά, μετά το δεύτερο γκολ έπεσε η ψυχολογία της ομάδας, αλλά δε παραδοθήκαμε, εξάλλου δεν παραδινόμαστε ποτέ".
Για το αν είδε κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτά που είχε μελετήσει:"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως τον περιμέναμε. Είναι μία έμπειρη ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως, εμείς δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε τα λάθη μας και έγινε ότι έγινε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου