ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

"Φέτος ΠΑΟΚ, Κόλο-Κόλο όταν πάω για... σύνταξη"


Τι δηλώνει σε συνέντευξή του σε χιλιάνικο περιοδικό ο Πάμπλο Κοντρέρας αναφορικά με το μέλλον του στον "Δικέφαλο", αλλά και το τι θα κάνει μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.Ακόμη ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στην πιθανή επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στην Κόλο-Κόλο είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Δευτέρας (1/8).
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "dalealbo.cl" αναπαράγει τις δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό της χώρας του "El Gráfico, στις οποίες ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρει πως: "Θέλω να δώσω στην Κόλο-Κόλο, ό,τι μου πρόσφερε."
Μάλιστα, το θέμα έχει φωτογραφία του Κοντρέρας με τη φανέλα της Κόλο-Κόλο και τιτλοφορείται: "Η δεύτερη μεταγραφή για το 2012;". Αυτό είναι ένα ακόμη δημοσίευμα που... φουντώνει τα σενάρια επιστροφής του Πάμπλο Κοντρέρας στη χώρα του και την ομάδα που τον έκανε γνωστό στην Ευρώπη.
Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως στο ίδιο δημοσίευμα ο Κοντρέρας τονίζει: "Αυτή τη σεζόν θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Στην Κόλο-Κόλο ξέρω ότι μπορώ να επιστρέψω και αργότερα. Θα ήθελα να... συνταξιοδοτηθώ από 'κει, εφόσον βέβαια το θέλουν και οι άνθρωποι της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου