ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Κάκος "σφυρίζει" με ΑΕΚ

Ο Τάσος Κάκος από το σύνδεσμο Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την "Ένωση". Σε ποιες άλλες αναμετρήσεις του "Δικεφάλου" του Βορρά έχει δώσει το "παρών" και ποιοι θα είναι βοηθοί του.Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα διευθύνει το ματς της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/9, 20.30) στην Τούμπα. Βοηθοί του θα είναι Χρήστος Ακρίβος από τον Σύνδεσμο Αθηνών και ο Δημήτρης Τάτσης από τον Σύνδεσμο Ηπείρου.
Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου και παρατηρητής ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης από τον Σύνδεσμο Λασηθίου.
Μια νίκη και μία ήττα πέρσι
Ο Κάκος την περασμένη αγωνιστική περίοδο σφύριξε δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ένα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ένα για τα πλέι οφ. Στις 13/11/10, με ρέφερι τον Κερκυραίο, ο "Δικέφαλος του Βορρά" κέρδισε την ΑΕΚ στην Τούμπα με 2-1, ενώ στις 22/5/11 οι "ασπρόμαυροι" ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 1-0.
Την σεζόν 09'-10' ο Κάκος "έπαιξε" τέσσερα ματς του ΠΑΟΚ, στα οποία ο "Δικέφαλος του Βορρά" μέτρησε δύο ήττες, από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Τούμπα, μια ισοπαλία στην Καβάλα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και μια νίκη επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου