ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αιχμές Μπόλονι για το διαιτητή

Η δήλωση του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ για το ακυρωμένο γκολ-πέναλτι του Λίνο από τον Μάζιτς και τα συναισθήματά του από την απόδοση των παικτών του "Δικεφάλου".Ο Λάσλο Μπόλονι δεν άφησε ασχολίαστη την απόφαση του Σέρβου διαιτητή, Μάζιτς, ο οποίος ακύρωσε γκολ- πέναλτι του Λίνο, ζητώντας την επανεκτέλεση του. Ακόμη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ ευχαρίστησε τον εκπληκτικό κόσμο του "Δικεφάλου" που για ένα ακόμη παιχνίδι γέμισε την Τούμπα.

Ακόμη, ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε ότι με ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια του Europa League, αλλά και του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ θα φτάνει με μεγαλύτερη ευκολία στις νίκες
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μπόλονι:
Για την εικόνα του αγώνα: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές φάσεις, αλλά και ο Κοντρέρας έσωσε μια ευκαιρία της Τότεναμ πάνω στη γραμμή. Πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν εκπληκτικοί. Παρόλο που η Τότεναμ δεν έπαιζε με την πρώτη ομάδα, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα και νομίζω ότι αν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έστω με το 50% της σημερινής (15/9) εμφάνισης θα παίρνουμε πιο εύκολα κάποια παιχνίδια. Πήραμε ένα βαθμό μπορεί να είναι καλός, μπορεί και όχι. Εγώ και οι παίκτες μου είμαστε στεναχωρημένοι. Αφού ξεκουραστούμε λίγο, από αύριο (15/9) θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο"
Για το τι έφταιξε και δε σκόραρε ο ΠΑΟΚ: " Είναι πραγματικά μια δύσκολη ερώτηση. Δεν έχω απαντήσει γιατί τόσες ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να μπουν γκολ. Είναι μία ερώτηση που δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω. Εμείς πρέπει να κάνουμε ευκαιρίες και να πετυχαίνουμε γκολ. Νομίζω ότι μας λείπει λίγη φρεσκάδα που θα μπορούσε να μας βοηθήσει".
Για τη φρεσκάδα που έδειξε στο σημερινό (15/9) αγώνα ο ΠΑΟΚ σε σχέση με άλλα παιχνίδια: "Η πρώτη εξήγηση είναι το κίνητρο που είχαν οι ποδοσφαιριστές. Η δεύτερη είναι η κατοχή που είχαμε στο κέντρο. Πιστεύω ότι οι επιθετικοί μας, αλλά και οι παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα κάνανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ακόμη, η άμυνα μας λειτούργησε πολύ καλά και νομίζω ότι μόνο σε μια περίπτωση κινδυνέψαμε"
Για ποιο λόγο δεν έκανε τρεις αλλαγές: "Δεν έβλεπα ότι κάτι πρέπει να αλλάξω, με την έννοια ότι ο Βιεϊρίνια ή ο Κλάους έκαναν ευκαιρίες μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ίσως θα μπορούσα να αλλάξω κάποιον από τους αμυντικούς μέσους και να βάλω έναν πιο επιθετικογενή παίκτη και το μόνο που είχα ήταν ο Τσουκαλάς, αλλά δεν πίστευα ότι να αλλάξει κάτι τόσο πολύ".
Για ποιο λόγο δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι, γιατί δεν ρίσκαρε ή γιατί δεν βγήκε το ματς: "Όχι, δεν ήταν θέμα ρίσκου. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσαμε δέκα φορές να το είχαμε κερδίσει, αλλά και να το χάσουμε κιόλας. Στο τέλος της ημέρας δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Πιστεύω ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες".
Για το πέναλτι της Τότεναμ και του ΠΑΟΚ:"Δεν έχω άποψη για το πέναλτι της Τότεναμ, πιστεύω ότι δεν ήταν γιατί ήμουν μακριά. Για το πέναλτι του ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος ότι ήταν και αν δίνονται επαναλήψεις γι' αυτό το λόγο, νομίζω ότι στη Σερβία θα χτυπάνε τα πέναλτι πέντε φορές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου